Javor zimska carolija
Naslovna » Turizam » Domaće destinacije » Klub Budimlija – Loznica

Klub Budimlija – Loznica

Pravi raj za uživanje i odmor – Klub Budimlija

Budimlija

U najlepšem zelenilu pokraj Loznice, gde želite da je vreme stalo – nalazi se pravi mali raj na zemlji i mesto za pravo opuštanje – Klub Budimlija, koji nudi udoban smestaj u svojim “Vilama” gde ćete uz domaćinski doček, srdačno osoblje, domaću hranu, kupanje na bazenima i ostale brojne sadržaje, zaboraviti na sve brige.

Klub Budimlija danas predstavljamo jedno od najpopularnijih odmarališta u Srbiji. Njihovi gosti su porodice sa decom, avanturisti svih uzrasta i godina kao i sportski klubovi, udruženja, sindikati itd.

Od početka letnje sezone 2016. godine, pored već postojećih bungalova, u funkciji su i dve vile sa ukupno 14 soba i 4 apartmana. Takodje, u okviru našeg kluba nalazi se restoran, kafić, bazen, aqua park, dečja igraonica, mini zoo vrt, travnati teren za fudbal, tereni za odbojku, košarku i rukomet. U slučaju potebe, gostima su na raspolaganju i velika sala za seminare i sastanke.

Vile

Planinske šume, čist vazduh i Klub Budimlija idealni su za porodični odmor, kongresni turizam, sportske pripreme… Raspolažemo sa dve vile sa ukupno 14 soba (2+1) i 4 apartmana. Smeštajne jedinice pružiće vam mir i konfor, opremljene su kvalitetnim i udobnim ležajevima i funkcionalnim detaljima. Svaka smeštajna jedinica ima kupatilo i terasu, kablovsku televiziju i pristup internetu.

Prostor oko vila osmišljen je tako da vam pruži intimu uz prijatan pogled i zvuke fontane.

Smeštajni kapaciteti nalaze se na svega 50 metara od bazena i sportskih terena, na uzvišici sa koje se pruža odličan pogled na kompletan prostor Kluba Budimlija.

Bazen

Najpopularniji segment Kluba Budimlija tokom vrelih dana. Naš bazen nalazi se na svega 10-ak metara od Aqua bara, a Restoran u hladu takodje je u neposrednoj blizini. Udobne ležaljke i stolice, veliki suncobrani, hemijski i biološki čista voda, vredni konobari i aparati sa hladnim pićima pružaju pravi spas na visokim temperaturama.

Filter sistem poslednje generacije i robotizovana tehnika bazena, uz zaposlene, garant su vaše sigurnosti, dok nesvakidašnji izgled i dobra idejana rešenja pružaju mogućnost i roditeljima sa malom decom da bezbrižno uživaju u vodi.

Kako bi naši gosti bili zadovoljni posebnu pažnju posvetili smo i higijeni oko bazena.

Plato sa ležaljkama i stolicama, toaleti i kabine za presvlačenje čisti su u svakom trenutku. Zaposleni u Klubu Budimlija vode brigu o svim detaljima koji su značajni kako bi vaš odmor bio kompletan.

Organska hrana nešto je na čemu apsolutno insistiramo!

Većina namirnica koje se koriste za spremanje naših jela organskog je porekla i godinama ih pribavljamo od istih dobavljača. Svake sezone pokušavamo da obezbedimo što više zdrave hrane.

Restoran u hladu je mesto gde obeduju naši gosi, poslovni partneri, zaposleni, menadžment, stoga ne postoji kompromis kada je kvalitet namirnica u pitanju.

Srpski specijaliteti spremljeni na naš način oduševljavali su goste sa svih meridijana. Kuvana jela, salate, jela od crvenog mesa ili pak specijaliteti od piletine zadovoljavali su i najistančanije ukuse.Za vaš potpuni ugodjaj pored divne atmosfere, odličnih kuvara i kvalitetnih namirnica zaduženi su i naši ljubazni i uvek gostoljubivi konobari bez kojih Klub Budimlija ne bi bio to što jeste.

Novi restoran Kluba Budimlija, počeo sa radom od Jula meseca 2017. sa najlepšim domaćim doručkom.

Aqua bar

Dobra muzika, osvežavajući voćni napici, popularna pića i kvalitetna hrana pogodna za konzumiranje na plaži garantuju odličan provod, bilo da spadate u kategoriju mladih ili pak onih malo starijih.

Prostrana bašta na urednoj travnatoj podlozi, sa pogledom na planinu Gučevo sa jedne strane i bazen sa druge pokazala se kao izuzetno popularno mesto za naše goste. Prirodni ambijent, upotpunjen nameštajem od drveta, bez nepotrebnih hemijski dobijenih materijala čuva čiste vode Budimlije i plodnu planinsku zemlju.

Bašta Aqua bara mesto je gde se tokom vikenda u letnjim mesecima održavaju brojne manifestacije, pa tako naši gosti mogu uživati u nastupima kulturno umetničkih društava, stand up komičara ili slušati prijatnu akustičnu muziku, mogu videti stare automobile, popularne oldtimer-e ili uživati u specijalnim vikend ponudama najkvalitetnijih pića po promotivnim cenama.

Aqua bar nalazi se na svega 10-ak metara od bazena a naši ljubazni konobari uvek su na usluzi.

Mini aqua park

Mini aqua park Kluba Budimlija posebno je dizajniran za decu mladjeg uzrasta.

Tobogani, penjalice i bazeni izradjeni su od gume bez tvrdih elemenata koji mogu izazvati povrede. Naročito smo vodili računa i o visini tobogana (2 i 4 metra), bez oštrog nagiba i velikog pada, pa samim tim njihova upotreba ne izaziva strah ili nelagodnost.

Naš cilj je da na siguran način obezbedimo mališanima priliku da istinski uživaju tokom odmora u našem klubu i ponesu uspomene koje će prepričavati vršnjacima.

Ispred samog Mini aqua parka uradili smo baštu opremljenu suncobranima i garniturama za sedenje, a sve u cilju da i roditeljima bude udobno dok se njihova deca zabavljaju.

Igraonica i Zoo vrt

Klub Budimlija omiljeno je mesto za porodični odmor, pa su tako deca naši redovni i najdraži gosti. Njima, njihovim potrebama i željama posvetili smo najviše pažnje. Na zahtev dece napravili smo igraonicu na otvorenom i Zoo Vrt.

Svakim danom animatori se druže sa decom. Oni najmladji kroz igru i crtanje razvijaju brojne sposobnosti, a kroz druženje sa grupom dece i socijalne veštine.

Malo starija deca imaju priliku da pored dobre zabave nauče dosta o prirodi koja nas okružuje, biljkama, životinjama… Vikendom organizujemo i specijalne dogadjaje, predstave klovnova, sportska takmičenja, igre bez granica itd. Učešće dece na ovim aktivnostima je besplatno, a uspeh i trud nagradjuju se medaljama koje oni sami dizajniraju i naprave.

Igraonica na otvorenom zapravo je dečji gradić koji uredjujemo prema željama najmladjih. Oni su idejni tvorci ovog dela Kluba Budimlija, a naš plan je da nastavimo da slušamo njihove želje i savete, i gradimo ovaj divni kutak u hladu drveća.

Pošto sreća mališana nema cenu odlučili smo da izadjemo u susret još jednom njihovom zahtevu. Napravili smo mali Zoo Vrt, a u njemu, okruženi dečjim osmesima, prijatno obitavaju srna, zečevi, papagaji, psi, guske, fazani, ukrasne kokoši a nadamo se i još neke zanimljive zivotinje.

Da je briga o stanovnicima Zoo Vrta na visokom nivou najbolje pokazuju prinove kojih od nekoliko vrsta imamo svake godine.

Sportski tereni

Klub Budimlija raspolaže sa travnatim terenom za fudbal i višenamenskim betonskim igralištem, koje može u zavisnosti od potrebe, poslužiti za rukomet ili košarku.

Naši korisnici su amateri entuzijasti, rekreativci ali i klubovi poput ženskog rukometnog tima “Loznica grad” ili podmladaka fudbaskih klubova iz Loznice i okoline.

Takodje, raspolažemo terenom za paintball i airsoft, adrenalinske sportove koji predstavljaju simulaciju rata.

Naš teren nalazi se u šumi i sam po sebi doprinosi realističnom izgledu same igre.

5 razlofa da posetite budimliju

 Akcija u Klubu Budimliji u Septembru – promo cena !!!

Budimlija akcija septembar

Nema komentara.

Scroll To Top