Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Kultura » Knjige » Svemirska princeza – Laguna

Svemirska princeza – Laguna

svemirska-princeza-laguna

 

 

 

 

Svemirska princeza
Rođendan

Grupa autora 

Prva knjiga iz serijala Svemirska princeza – Rođendan

Serijal Svemirska princeza prati avanture princeze Zi čiji je svemirski brod zbog kvara sleteo u Botaničku baštu u Beogradu. Nastao je po ideji producentske kuće Advance i Siniše Đokića, i pitanja šta se desi kad vanzemaljci posete naše krajeve.

Ovo je zabavna priča o porodici, o tinejdžerskoj ljubavi, o prijateljstvu, o problemima odrastanja i namenjena je mlađim tinejdžerima i njihovim roditeljima.

Svemirska princeza je prva dečja igrana serija na RTS-u posle više od 20 godina.

Treća epizoda ove serije biće emitovana 14. marta kada će izaći i knjiga od tri novele koje upravo prate prve tri epizode: Rođendan, Džinovsko oko i druge nepogode i Ogledalo.

Postani i ti deo avanture svemirske princeze Zi!

Brod kojim je svemirska princeza putovala na planetu Kohio pokvario se i sleteo u Botaničku baštu u Beogradu. Da ne bi privlačio pažnju Zemljana, pretvoren je u drvo, a svemirska princeza u tinejdžerku Zi. I sve bi bilo kako treba da se jednog dana tinejdžer Luka Ameba, zaljubljenik u biologiju, nije popeo na to drvo i zaljubio u Zi. A da, tu je i Mančula, princezin kućni ljubimac, koji ima razloge zbog kojih ne želi da se otkloni kvar na brodu.

Izdavač: Laguna

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Odgovorite

Scroll To Top