Naslovna » Trudnoća » Bolji odnos prema trudnicama

Bolji odnos prema trudnicama

bolji-odnos-prema-trudnicama

Bolji odnos prema trudnicama, u suprotnom smene
Odnos prema trudnicama u zdravstvenim ustanovama od danas će morati da bude bolji, a oni načelnici i direktori ginekoloških klinika i porodilišta koji to ne sprovedu, biće smenjeni, izjavio je danas ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

Prema njegovim rečima, do sledećeg petka (20. marta) svi zaposleni na ginekološkim klinikama moraće da imaju identifikaciju na kojoj će pisati ime i funkcija koju obavlja, jer je istraživanje koje je nedavno sprovedeno pokazalo da žene u porodilištima ne znaju ni ko im se obraća, niti im se objašnjava medicinska procedura.

Pokazalo je istraživanje koje je nedavno sprovedeno? Žene u porodilištima ne znaju ni ko im se obraća, niti im se objašnjava medicinska procedura već decenijama. Na prijemu u porodilište im se “prišije” etiketa da su razmažene i neznanilice. Posle porođaja se “tortura” pojačava sa takozvanim bebi frendli programom koji je u stvarnosti olakšica za medicinske sestre a pravo mučenje za majku. Pa onda slede podozrivi pogledi i ogromno čuđenje kako jedna prvorotka blage veze nema o dojenju!

Pročitajte kako se u praksi sprovodi pravi Bebi frendli program i sami zaključite da li je to to.

Rok do sledećeg petka…>>

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Odgovorite

Scroll To Top