Naslovna » Kultura » Knjige » 10 najvećih zabluda o vaspitanju – Laguna

10 najvećih zabluda o vaspitanju – Laguna

10-najvecih-zabluda-o-vaspitanju

10 najvećih zabluda o vaspitanju

Autori:

Ralf Davirs
Ginter Mol

 

„Pojedi sve iz tanjira!“ – „Dok god živiš pod mojim krovom…“ – „Kompjuteri su opasni.“ – „Samo je uspeh važan!“ Služe li se roditelji još uvek ovim izrekama? Nažalost, da! I danas su mnoga deca prinuđena da slušaju ove pridike iako je dokazano da ni na koji način ne pomažu u vaspitanju. To su one vaspitne zablude koje se nesvesno prenose s generacije na generaciju. Zato ni najsavremeniji roditelji ne mogu lako da ih se otarase.
Cilj ovog šaljivog priručnika je da vam pomogne da osvestite te duboko ukorenjene zablude o vaspitanju.
Zabavno i poučno, autori vagaju deset najčešćih zabluda o vaspitanju i objašnjavaju zašto ta jednostavna mada često pogrešna pravila tako prkosno opstaju. Budući da su po svom obrazovanju i iskustvu upućeni u srž problema, oni se duhovito zalažu za savremeno, opušteno vaspitanje bez dogmatskih stega.

O autorima

Svi koji u 21. veku traže savete o savremenim načinima vaspitavanja dece koji se pritom ipak temelje na tradicionalnim vrednostima, pronaći će to upravo u ovoj knjizi koju su napisali Ralf Davirs, zoolog, istraživač podvodnog sveta, istraživač mozga, doktor prirodnih nauka i profesor neurobiologije i Ginter Mol, doktor medicine i profesor dečje i omladinske psihijatrije i psihoterapije

Izdavač Laguna

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top