Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Obrazovanje » Državno obrazovanje » Srednje škole » Arhitektonska tehnička škola – Vračar – Beograd

Arhitektonska tehnička škola – Vračar – Beograd

srednja-skola

Arhitektonska tehnička škola – Vračar – Beograd

Beograd, Vračar
Vojislava Ilića 78
011 2412 127, 011 3807 744
www.ats.edu.rs

Broj bodova potrebnih za upis

Obrazovni profili i slobodna mesta za upis – školska 2022/2023

GEODEZIJA I GRAĐEVINARSTVO

BGVR SD 4H26S ARHITEKTONSKI TEHNIČAR 180 4 GOD

Jedina arhitektonska škola u Srbiji
Jedinstvena škola graditeljstva i arhitekture, sa najdužom tradicijom u regionu

Danas Arhitektonska tehnička škola ima dva profila: Građevinski tehničar za visokogradnju, a od školske 2007/2008. godine uveden je novi ogledni profil – Arhitektonski tehničar. U školi ima ukupno dvadeset i šest odeljenja. Od toga je osam odeljenja Arhitektonskog tehničara i osamnaest odeljenja Građevinskog tehničara za visokogradnju.

Školska 2013/14. godina počela je sa jednim odeljenjem manje. Ministarstvo je naložilo da se jedno odeljenje ukine pa trenutno Arhitektonska tehnička škola u prvom razredu ima dva odeljenja Arhitektonskog tehničara i četiri odeljenja Građevinskog tehničar za visokogradnju.

U nastavi su zastupljeni mnogi opšteobrazovni kao i stručni predmeti iz oblasti arhitekture i građevinarstva. Pored redovne nastave učenici imaju blok nastavu iz pojedinih predmeta, kao i praktičnu nastavu. Takođe, deo nastave izvodi se i u računarskim kabinetima. U školi postoje tri kabineta u potpunosti opremljena računarima.

Đaci naše škole su učesnici na mnogim opštinskim, gradskim i republičkim takmičenjima iz raznih oblasti i osvajaju zapažene rezultate na njima.

Ako želite da ulepšate svoju okolinu, da naučite, između ostalog i kako se grade ekološki zdravi objekti, dođite u našu školu da to naučite i primenite u praksi,

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top