Naslovna » Kultura » Knjige » Bebi kuvar

Bebi kuvar

bebi-kuvar-zivka-vlajkovic

 

 

Bebi kuvar
Da poraste i bude zdravo.

Autor: Živka Vlajković
Diplomirani nutricionista
Dom zdravlja Zemun

Preko 150 recepata i još mnogo korisnih informacija o ishrani bebe i majke, o dojenju, kad se koja namirnica uvodi bebi….. sve na jednom mestu!
Sve što je potrebno da znate o ishrani vašeg deteta u prvoj godini života možete naći na jednom mestu.

O autoru:

zivka-vlajkovic

Živka Vlajković (1957) je diplomirani nutricionista, supruga, majka dvoje dece i baka Ane i Andreja .

Zaposlena je u Domu zdravlja Zemun, u savetovalištu za ishranu dece i majki dojilja. U školi roditeljstva, od 1997. godine, edukuje trudnice o pravilnoj ishrani i dojenju.

Na stručnim skupovima izlaže radove iz oblasti ishrane. Stalni je saradnik nekoliko časopisa za roditelje, u kojima publikuje članke o ishrani. Među svojim profesorima i kolegama poznata je po zalaganju za princip individualnosti u dijetoterapiji.

Od 1993. godine, zahvaljujući mužu koji je počeo da se bavi pčelarstvom, izučava hranljiva i lekovita svojstva pčelinjih proizvoda. Zato ih rado preporučuje, u zdravlju i bolesti. Svojim predavanjima za građanstvo, člancima i učešćem u TV emisijama promoviše pčelinje proizvode i pravilnu ishranu.

Preventivna medicina, tj. dijetoprofilaksa, jeste moja omiljena oblast. Zato sledeću misao često izgovaram: „Odluka je u nama! Menjati moramo svoj odnos prema zdravlju, i čuvati ga kao najveću vrednost koja nam je data u životu.’’
Neka naša deca rastu i vaspitavaju se u ovom duhu.

Knjigu možete poručiti na: 064 1782 252
ili mail [email protected]

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Odgovorite

Scroll To Top