Naslovna » Kultura » Knjige » Moj kuvar u trudnoći

Moj kuvar u trudnoći

moj-kuvar-u-trudnoci-zivka-vlajkovic

 

 

 

Moj kuvar u trudnoći
Zdrava hrana za zdravo potomstvo

Autor: Živka Vlajković

Kako da uzmete iz hrane sve što je potrebno za vas i vašu bebu, a da pri tome zadržite optimalni porast svoje telesne mase, i ostanete zdravi i lepi.

Odgovori na mnoga vaša pitanja vezana za ishranu u trudnoći i posle porođaja.
Zdrava hrana za zdravo potomstvo.

O autoru:

 

Živka Vlajković (1957) je diplomirani nutricionista, supruga, majka dvoje dece i baka Ane i Andreja .

Zaposlena je u Domu zdravlja Zemun, u savetovalištu za ishranu dece i majki dojilja. U školi roditeljstva, od 1997. godine, edukuje trudnice o pravilnoj ishrani i dojenju.

Na stručnim skupovima izlaže radove iz oblasti ishrane. Stalni je saradnik nekoliko časopisa za roditelje, u kojima publikuje članke o ishrani. Među svojim profesorima i kolegama poznata je po zalaganju za princip individualnosti u dijetoterapiji.

Od 1993. godine, zahvaljujući mužu koji je počeo da se bavi pčelarstvom, izučava hranljiva i lekovita svojstva pčelinjih proizvoda. Zato ih rado preporučuje, u zdravlju i bolesti. Svojim predavanjima za građanstvo, člancima i učešćem u TV emisijama promoviše pčelinje proizvode i pravilnu ishranu.

Preventivna medicina, tj. dijetoprofilaksa, jeste moja omiljena oblast. Zato sledeću misao često izgovaram: „Odluka je u nama! Menjati moramo svoj odnos prema zdravlju, i čuvati ga kao najveću vrednost koja nam je data u životu.’’
Neka naša deca rastu i vaspitavaju se u ovom duhu.

Knjigu možete poručiti na: 064 1782 252
ili mail [email protected]

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Odgovorite

Scroll To Top