Naslovna » Kultura » Knjige » Bube i…

Bube i…

Bube i..

Svi mali istraživači  opet se pozivaju da otvore prozorčiće ove prelepe ilustrovane knjige, i mnoga toga nauče i saznaju zanimljivosti o svetu koji ih okružuje…

U knjizi Bube i… mališani će se sresti s nekim od najživahnijih, najjezivijih i najlepših stvorenja u prirodi i saznaće interesantne informacije o životu insekata i drugih sitnih životinja koje gmižu, lete i mile oko njih. Otvaranjem prozorčića upoznaće čudesne leptire koji lepršaju okolo, zaviriće u košnicu, a otkriće i razlog zbog kojeg neke bube imaju tako jarke boje. Naučiće nešto više o ekstremnim pojavama u životu insekata, od onih najmanjih do najvećih.

Koje su najveće bube na svetu? Ko je pauk Golijat? Koje su najlepše bube? Kog cveta da se čuvamo i zašto? Koji su leteći insekti, a koje najmanje bube?

U okviru edicije Mali istraživači Kreativni centar objavio je ovog leta novu knjigu za sve naše radoznale male čitaoce i  Bube i…, a do kraja godine očekuju nas još dva nova izdanja iz ove edicije – Svemir i  Ljudsko telo.

Izdanja Kreativnog centra možete naručiti preko sajta www.kcknjizara.rs, kupiti u Klubu knjižari Kreativni centar u Beogradu (TC Eurocentar, Makedonska 30), ili u nekoj od bolje snabdevenih knjižara širom Srbije.

Leta 2018. stigla je i knjiga Bube i…kao i knjiganjiga Podvodni svet, jedna je od ukupno šest knjiga iz edicije Mali istraživači Kreativni centar, i pored nje izdate su i knjige Životinjski svet, Dinosaurusi i Seosko imanje i U pokretu.
Sve knjige iz ove edicije namenjene su  uzrastu dece od 5-7 godina.

Pored ovih zanimljiv naslova iz Kreativnog centra nam spremaju još par naslova  koji se očekuju početkom naredne godine a njihovi naslovi su

“Svemir” i “Moje čudesno telo”. Očekuje nas puno novih istraživanja.

Autor Dynamo Ltd

Za uzrast od 5-7 godina

Pogledajte ostala izdanja Kreativnog centra

 

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top