Naslovna » Privatni časovi » Muzika » Časovi klavira

Časovi klavira

časovi klavira

Irena Oparov-Dobrila, profesor klavira sa dugodišnjim iskustvom rada u osnovnoj i srednjoj muzičkoj školi.

 Njeni učenici bili su laureati na više takmičenja, a osvojili su i veliki broj prvih i ostalih republičkih i međunarodnih nagrada u proteklih 25 godina. Nastupali su  u velikoj sali Kolarčevog narodnog univerziteta s orkestrom i kao solisti, u Galeriji KNU, u Madlenianumu,  u Galeriji SANU,  Artgetu, Skupštini grada, i ostalim  relevantnim salama u gradu. Predstavljali su uspešno školu na mnogim koncertima van škole, kao i na više Festivala Muzičkih škola Srbije, gde je njen učenik i prošle godine osvojio 100 poena. Nastupali su na RTS i drugim tv, kao i u radio programima.
 Irena Oparov -Dobrila radi u školi “Kosta Manojlović” u Zemunu, čiji je klavirski odsek jedan od najboljih u zemlji, i dobitnica je niza godišnjih nagrada škole za izuzetan rad, kao i dobitnica Zahvalnice EPTA Srbije, za izuzetan doprinos klavirskoj umetnosti.
U radu s učenicima ima fleksibilan pristup, uvažavajući individualnost svake mlade ličnosti, njihove različite sposobnosti i emotivni svet. Smatra da sviranje klavira razvija mnoge važne osobine kod deteta, kao što su mašta, istrajnost, disciplina, estetski ukus, apstraktno razmišljanje, koordinacija, sitna motorika…i da umetničkom muzikom, pogotovo u današnje vreme, treba da se bavi što veći broj dece kojima to neće biti profesija, već će obogatiti njihove živote i ličnosti onako kako jedino umetnost to može.
tel. 064 1101257
script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top