Naslovna » Privatni časovi » Muzika » ČASOVI VIOLINE, SOLFEĐO I TEORIJA MUZIKE, MUZIČKO

ČASOVI VIOLINE, SOLFEĐO I TEORIJA MUZIKE, MUZIČKO

ČASOVI VIOLINE, SOLFEĐO I TEORIJA MUZIKE, MUZIČKO.
Diplomirani (master) profesor drži časove violine i solfeđa: pripremni razred, priprema za upis u nižu MŠ, prijemni za upis u srednju MŠ, Muzičku akademiju, kao i početnicima svih uzrasta i učenicima muzičkih škola.

*Svi časovi su individualni i zavise od potrebe učenika. Za sve one koji vole violinu i koji žele da nauče da sviraju ili da se usavrše bez obzira na godine i muzičko obrazovanje – ovo je povoljna i interesantna prilika da to i učine.

*-Nakon osnovnog savladavanja instrumenta, učenik može po želji izabrati vrstu muzike koju želi da svira ( klasična, pop, rock, evergrin, filmska muzika ).

Takođe, svi zainteresovani đaci će imati priliku da uz časove violine imaju i klavirske probe sa korepetitorom koji ima višegodišnje iskustvo u radu sa učenicima nižih i srednjih muzičkih škola.

Biografija:
U toku muzičkog obrazovanja dobitnik sam mnogobrojnih nagrada na školskim, republičkim i saveznim takmičenjima, prvenstveno kao solista a takođe sam i dobitnik mnogobrojnih nagrada u izvođenju kamerne muzike. Najčešće kao prvonagrađeni, nastupala sam u gotovo svim značajnijim ustanovama kulture Grada i Republike, dobitnik sam specijalne nagrade učenika muz. škola kao predstavnik Srbije u Kotoru – Republika Crna Gora, privilegovana sam da kao solista nastupim u Zadužbini Ilije M. Kolarca.
Kako sam i sama prve zvuke violine proizvela u najranijem dobu, donela mnogobrojne nagrade, diplome i rezultate, volela bih da stečeno znanje i ljubav prema muzici – violini, prenesem narednim generacijama.

Dugogodišnje pedagoško iskustvo iskustvo kao prof. violine u muzičkoj školi, sviračko iskustvo u orkestrima, kao i kamernim sastavima.

Profesor Sanja Paunović

Kontakt 060/ 616 80 59

Beograd

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top