Naslovna » Trudnoća » Pregledi u trudnoći » Daj šansu životu

Daj šansu životu

daj_sansu_zivotuU Srbiji se na 100.000 umrlih rađa 75.000 beba.
Namerni prekidi trudnoće (preko 150.000 godišnje) olako su prihvaćeni kao vid planiranja potomstva, a retke su mlade porodice sa više od dvoje dece. Sićušan plod nije apstraktan pojam, već čovek u malom, i treba mu dati šansu da živi.

U desetoj nedelji ili s dva i po meseca od začeća beba izgleda kao mali čovek.To je i vreme kada  važeći propisi u Srbiji dozvoljavaju prekid trudnoće. Žena koja  tokom pregleda vidi svoj plod u četiri dimenzije i uveri se da on ima i ruke i noge i da njegovo srce uveliko kuca, nerado  se odlučuje da ga odbaci. Neka se od  trudnica koje su u dilemi samo svaka deseta  predomisli u korist novog života, to je još 15.000 novih beba u Srbiji.

Daj šansu životu

Kroz projekat Daj šansu životu lekari ove klinike se zalažu da se ni jedan namerni prekid trudnoće u Srbiji ne izvrši bez potvrde da je trudnica prethodno obavila pregled na  4D real time aparatu, koji joj omogućava  čudesno blizak susret sa svojom bebicom. Zahvaljujući savremenim uređajima buduća majka može da vidi da je, iako sićušan, taj plod čovek u malom, da već ima svoje pokrete, svoj prvi ples u životu!

ana life 5   ana life 1

Iskustvo ove poliklinike pokazuje da se čak 70% trudnica
koje su u dilemi, prekid ili ne, odlučuje da zadrži trudnoću

Idejom da i sami daju svoj doprinos  borbi protiv bele kuge i porast nataliteta  nadahnula ih je činjenica  da se u Srbiji (bez podataka iz privatnih ordinacija) godišnje obavi po 150.000 namernih prekida trudnoće, da se na 100.000 umrlih rodi svega 75.000 beba, što znači da godišnje nestaje po čitav mali grad od 25.000 stanovnika.

Pregled u desetoj nedelji trudnoće na 4D
u Klinici AnanLife  je BESPLATAN. 
Trudnica dobija sliku i film na CD,
izveštaj i stručni savet šta dalje?
Za ovaj projekat AnaLife ima podršku
Ministarstva zdravlja i Ministarstva prosvete 

www.analife4d.com

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top