Naslovna » Obrazovanje » Informator obrazovanja » Međunarodna razmena učenika

Međunarodna razmena učenika

medjunarodna-razmena-ucenika

Interkultura poziva porodice da učestvuju u programu: Međunarodna razmena učenika

Interkultura je obrazovna organizacija koja kroz svoje programe omogućava mladima da steknu kompetencije i stvore solidnu osnovu za budućnost – bilo za potrebe studija, rada ili jednostavno kao odgovorni građani u savremenom globalizovanom svetu. Interkulturin program razmene učenika je jedinstvena prilika za upoznavanje drugih kultura ali i sopstvene kulture, sticanje iskustva i veština koje doprinose ličnom razvoju.

Interkultura svoje programe ostvaruje na dva načina – ugošćavanjem stranih učenika koji dolaze na razmenu u Srbiju i slanjem naših učenika na programe razmene u inostranstvo.

Pozivamo vas da ugostite učenika u svom domu ili odete na program razmene, tako što ćete se prijaviti preko našeg sajta www.afs.org.rs.

Pimanje učenika u svoj dom je način da cela porodica učestvuje u programu razmene. Ovako možete upoznati jedan drugi način života, mentalitet, kulturu a istovremeno i približiti naš način života nekom srednjoškolcu iz inostranstva. Uspostavićete nova prijateljstva koja traju celog života i pružaju priliku za nove susrete, poznanstva, iskustva – susrete koji menjaju svet.

Međunarodna razmena učenika…>>

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Odgovorite

Scroll To Top