Naslovna » Beba » Prva dokumenta » Prijava beba Savski venac

Prijava beba Savski venac

Prijava beba Savski venac se vrši u opštini Savski venac, Kneza Miloša 69, 011 2061 700

www.savskivenac.rs

savski-venac-grb

Prilikom rođenja deteta u porodilištima na osnovu izjave majke, tehnička lica zaposlena u porodilištima popunjavaju prijave beba.
Prijave, zatim u roku od nekoliko dana donose u zgradu Gradske opštine Savski venac, Kneza Miloša 69.

Za bebe rođene u porodilištu Narodni front prijave se donose u sobu 12, a za bebe rođene u GAK-u u Višegradskoj u sobu broj 15. Obe kancelarije se nalaze na prvom spratu.

Potrebna dokumenta:
Ukoliko je dete rođeno u bračnoj zajednici, potrebno je prisustvo oba roditelja. Takođe je potrebno i da ponesu izvod iz matične knjige venčanih i lične karte.

Prilikom prijavljivanja bebe određuju se Ime, Prezime i Državljanstvo deteta.

Rok za prijavu rođenja i određivanje ličnog imena deteta je 30 dana od dana rođenja. U slučaju da roditelji ne prijave dete u zakonskom roku, za određivanje ličnog imena deteta nadležan je Centar za socijalni rad po prebivalištu roditelja (Gradski centar za socijalni rad, Odeljenje Zvezdara, Krfska 7a). Roditelji se obraćaju matičaru opštine na kojoj je dete rođeno, koji će uputiti dopis Centru za socijalni rad, za određivanje ličnog imena deteta.
Po završenoj prijavi, izvod iz matične knjige rođenih se dostavlja GSUP Beograd, Ljermontova 12a, radi određivanja JMBG za dete.

Prijava beba Savski venac


Za vanbračno rođenu decu…>>

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top