Naslovna » Dešavanja » Provedi školsku godinu u inostrantsvu

Provedi školsku godinu u inostrantsvu

yfu-srbija

UČINI DA SVET POSTANE TVOJ DOM
Provedi školsku godinu u inostrantsvu sa YFU-om

YFU (Youth For Understanding) je neprofitna, nevladina, edukativna organizacija sa više od 50 godina iskustva u međunarodnim razmenama mladih. Od 2010. godine učešće u programu razmene učenika moguće je i u Srbiji preko kancelarije YFU Srbija. Kao i prethodnih godina, YFU Srbija nudi zainteresovanim srednjoškolcima iz Srbije da školsku 2015/2016 godinu provedu u jednoj od preko 40 zemalja sveta!

I ti možeš biti jedan od njih! Požuri i prijavi se za jedno od preostalih mesta za školovanje u Nemačkoj, Danskoj, Norveškoj, Austriji, Švajcarskoj, Francuskoj, Holandiji, Madjarskoj, Slovačkoj, Belgiji, Italiji, Meksiko, Argentini, Brazilu, Južnoj Africi, Kini, Japanu i još mnogim drugim zemljama!

Imaš priliku da osvojiš parcijalnu stipendiju za jednogodišnju srednjoškolsku razmenu u Francuskoj, Nemačkoj, Mađarskoj I Norveškoj. Kandidati mogu aktivno učestvovati u traženju dodatnih stipendija uz podršku organizacijeYFU Srbije, na taj način je moguće povećati broj stipendija .

Ovo je veliki izazov i mogućnost koja te čeka! Imaćeš priliku da na najbolji način stekneš ili usavršiš znanje jezika, da upoznaš novu kulturu i stekneš prijatelje za ceo život. Učićeš na nov i zanimljiv način, uživaćeš u vannastavnim aktivnostima: muzici, sportu, umetnosti, druženju. Ovo je prilika koju ne treba da propustiš!

Do sada je preko 70 tvojih vršnjaka iz Srbije uspešno prošlo YFU selekciju i učestvovalo u programu razmene učenika sa Nemačkom, Argentinom, Sjedinjenim Državama, Holandijom, Danskom i Švajcarskom, Italijom, Brazilom, Estonijom. Pokušaj i ti, prijavi se na konkurs za učešće u YFU programu razmene.

preduslovi za učešće u YFU programu su…>>

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Odgovorite

Scroll To Top