Naslovna » Beba » Putovanje sa bebom » Putovanje sa bebom – Kako pronaći smeštaj?

Putovanje sa bebom – Kako pronaći smeštaj?

putovanje-sa-bebom

Svi znamo da putovanje sa bebom u zimskoj sezoni nije baš preporučljivo. Zašto?

Putovanje, kao takvo, nije škodljivo. Duži boravak na hladnom vazduhu i te kako jeste.
Mama i tata će morati da zaborave boravak zimi na planini na nekoliko godina jer dete do treće godine nema uspostavljenu termoregulaciju i boravak na minusnim temperaturama nije preporučljiv.

Dakle, ostaje nam proleće leto i jesen. To su idealna godišnja doba za putovanje sa našom bebom. Kada uzmemo u obzir sezonu godišnjih odmora izbor nam se sužava na kasno proleće, leto i ranu jesen.
Vreme smo odredili. Prevozno sredstvo nam zavisi od odredišta.
Preostalo nam je da izaberemo odredište.

U eri moderne tehnologije nam je najbolji prijatelj internet. Sednemo lepo za računar, unesemo željeni pojam i krenemo sa istraživanjem. Tu sve možemo da nađemo. Gde putovati, gde je smeštaj najbolji, koliko košta, kakvi su uslovi za boravak, čime putovati, postoji li mogućnost odloženog plaćanja, postoje li porodične ponude sa popustima i besplatnim boravcima za decu? Šta nude turističke agencije? Koje su ponude najbolje? Koliko košta All inclusive, polupansion? Postoji li pansionska ponuda? Da li odabrati hotelski smeštaj ili apartman? Da li je bolje letovati u Grčkoj na ostrvima ili negde bliže nama? Kakvo je Hrvatsko primorje? Kakvo li je letovanje u Turskoj? Crna Gora, da ili ne? Šta nude hotelijeri na našim planinama? Imajte na umu da kompromis mora da postoji.
Kada sve to pronađemo i uporedimo sa, dole navedenim uslovima koji nama odgovaraju izbor će biti lak.

Planina ili more pitanje je sad?…>>

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top