Naslovna » Mama » Moderna mama » Spremite se za izlazak za dvadeset minuta

Spremite se za izlazak za dvadeset minuta

spremite se za izlazak za 20 minuta

Ako Vam  je kosa prljava podignite je u visoku punđu – to je najmodernija frizura ove sezone • Slobodno obucite crnu haljinu u kojoj su Vas već svi videli sto puta ili farmerke i belu običnu majicu, ali kombinaciju oživite detaljima • U ovom slučaju manje nije više, već je brže bolje pa se poslužite malim trikom kojim ćete lažirati super doteran izgled.

Svakoj ženi se barem nekoliko puta dogodilo da dobije iznenadnu prliku za ludi provod, ali ne želi da izađe jer nema opranu kosu, obrijane noge ili ne stigne da pronađe dobitnu kombinaciju koja će je učiniti doraslom ostalim devojkama u klubu koje su se za taj isti izlazak spremale nekoliko sati. Nemojte dozvoliti da Vas takve stvari sprečavaju da izađete i  doživite ludu noć. Donosimo Vam nekoliko pametnih saveta koji će Vas u dvadeset minuta pretvoriti iz princeze pidžame u kraljicu zabave.

1. Moderna frizura u trenu

Ako Vam je kosa prljava, podignite je u visoku punđu. To je najmodernija frizura ove sezone i svi će se diviti Vašoj domišljatosti i elegantnom odabiru, a neće ni primetiti da Vam je kosa zapravo prljava. Ako želite, punđu možete ukrasiti gumicom sa mašnom ili trakom od čipke.

2. Prekrasna šminka 

U ovom slučaju manje nije više, već je brže bolje pa se poslužite malim trikom kojim ćete lažirati super doteran izgled. Umesto komplikovanog smokey eyes make upa koji zahteva dobru podlogu i puno šminke, odlučite se za glamurozni look koji zahteva puder, belu senku, eyeliner i olovku za usne. Prstima nanesite puder i utrljajte ga na celo lice poput kreme, na cele kapke nanesite belu senku i debelu (ali preciznu!)crtu crnog eyelinera , a na cele usne crvenu ili jarko ružičastu olovku. Tako ćete u manje od deset minuta postići glamurozan izgled koji će biti postojan cele večeri.

3. Nakit, nakit, nakit

Slobodno obucite staru haljinu u kojoj su Vas već svi videli sto puta ili farmerke i  belu majicu, ali kombinaciju obavezno oživi te detaljima. Broš u obliku mašne, puno velikih narukvica ili raskošna velika ogrlica, promeniće Vašu staru kombinaciju u pravu stilsku poslasticu.

4. Ne idite ispod 50 dena

Ako se niste stigli depilirati, ne brinite – tu su debele najlonke. One će prekriti sve nesavršenosti i nepravilnosti, a uostalom, poznato je da crno vizuelno stanjuje pa će i Vaše noge izgledati još bolje.

5. Šljokice na noktima

Ako Vam nokti nisu sređeni, nemojte ni pokušavati da odradite brzinski  manikir. Najbolje što možete učiniti je nabaciti jedan sloj šljokičastog laka za nokte. Šljokice će prekriti nesavršenosti, pa čak i nepravilan oblik, a Vaši  noktići će izgledati glamurozno!

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top