Naslovna » Mama » Moderna mama » Moda za proleće/leto 2021. – dočekajte sezonu spremno!

Moda za proleće/leto 2021. – dočekajte sezonu spremno!

Vreme je da osvežite svoj stil pred ulazak u sezonu proleće/leto 2021. Kako biste razbili monotoniju u svom okruženju i plenili stilom, otkrivamo modne trendove koje je neophodno propratiti.

I ove sezone nastavljaju da dominiraju pastelne nijanse boja. Njihova slatkoća odoleva vremenu! Posebno odgovaraju svim bojama kože, bilo da nosite jorgovan ljubičastu, nežno žutu, menta zelenu, ili još bolje – sve tri zajedno! Pored romantičnog izgleda, vaš stajling uklopiće se u opuštenu i vedru atmosferu prolećne i letnje okoline.

Marame

Odaberite neki od svilenih dezena sa motivima prirode ili geometrijskim šarama, i unesite svežinu u svoju kombinaciju. Maramu možete vezati oko vrata, za torbicu, ili njome vezati kosu i pustiti krajeve da vise. Možete je čak vezati i oko ruke, i tako dati eleganciju kežual varijanti.

Metalik

Metana nijansa je tema pista ove godine, pa smatrajte da je srebrna Vaša boja sezone. Uz metalik, krenuće žurka čak i ako je u pitanju malo okupljanje!

Kontrasti šara

Ključ dobre odevne kombinacije ove sezone proleće/leto jeste jak kontrast linija i oblika. Crno – beli kontrasti neće ostati neprimećeni, a jake boldirane linije obaraće s nogu!

Safari stil

Safari stil obuhvata boje od braon, preko zemljanih, bež, do sivkastih i maslinastih. Osim što pruža mogućnost za različite kombinacije odeće i detalja, boje ovog stila pristaju svima!

Šljokice

U bilo kojoj boji i na bilo kom delu odeće da se nalaze, šljokice će učiniti da izgledate impresivno. Odaberite pantalone sa štrasom, ili haljinu od koje će zastati dah! Kada je ovaj trend u pitanju, važno je da ne preterate.

Rese

Rese nikada nisu ni izlazile iz mode, ali ove sezone ulaze u top trend! Vaš stajling će izgledati strava ukoliko odaberete torbicu sa resama, bluzu koja ima rukave na rese, ili elegantnu suknju!

Oversize sako

Veliki sako je deo odeće koji je veoma zahvalan kako bi jednostavna odevna kombinacija izgledala fantastično. Može se nositi uz crne pantalone i belu majicu ili na haljinu, a za elegantniji efekat zategnite ga širokim pojasom ili kaišem oko struka.

Ne plašite se eksperimentisanja! Ove sezone je to i poželjno!

Izvor: Luftika
script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top