Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Obrazovanje » Državno obrazovanje » Srednje škole » Srednja tehnička PTT škola – Palilula – Beograd

Srednja tehnička PTT škola – Palilula – Beograd

Srednja tehnička PTT škola – Palilula – Beograd

Beograd, Palilula
Zdravka Čelara 16
011 3290 334, 011 3290 861
www.pttskola.edu.rs

Broj bodova potrebnih za upis koje su imali rangirani na listi prethodnih godina…

Obrazovni profili i slobodna mesta za upis – školska 2022/2023

ELEKTROTEHNIKA

BGPA SB 4E24S Administrator računarskih mreža 30 4 god  
BGPA SB 4E08S Elektrotehničar računara 30 4 god  
BGPA SB 3E20S Monter telekomunikacionih mreža 30/25+5 dual 3 god  
BGPA SB 4E11S Tehničar telekomunikacionih tehnologija 60 4 god  

SAOBRAĆAJ

BGPA SB 4I09S Tehničar poštanskog saobraćaja i telekomunikacionih usluga 60/30+30 dual 4 god  

O školi

Škola postoji od 1961. godine, kada je Odlukom Upravnog odbora Zajednice PTT preduzeća osnovan Školski PTT centar u čijem sastavu je i Srednja tehnička PTT škola bila sve do 16. januara 2003. godine, kada je Odlukom Vlade Republike Srbije izdvojena kao samostalna ustanova. Prva generacija redovnih učenika upisana je 1961/62 godine. Od tada do danas, diplomu naše škole i stručno obrazovanje ponelo je 10.000 mladih ljudi. Idući u korak sa vremenom, škola je načinila krupne kvalitativne i kvantitativne, prostorne i programske promene, da bi i danas zadržala primat u obrazovanju ljudskih resursa za potrebe Telekoma, Pošte, banaka i odgovarajućih privatnih kompanija.

Danas smo lideri u obrazovanju i stručnom osposobljavanju kadrova u oblasti PTT saobraćaja i telekomunikacija. Naša škola je mesto gde ćete steći diplomu koja Vam otvara put ka atraktivnim zanimanjima: rad u PTT-u, oblasti telekomunikacija, mobilne telefonije, bankarsko-finansijskom sektoru.

Naša misija je da stvaramo kadrove koji su visoko konkurentni i stručno osposobljeni za rad u PTT saobraćaju i oblasti telekomunikacija, jer smo škola koja ima najsavremeniju nastavu. Naša misija je i da se učenici u školi osećaju dobro i zadovoljno i da nam oni budu najbolja preporuka i zato negujemo i raznovrsne kulturne, sportske i druge vannastavne aktivnosti.

Želimo da brendiramo našu školu kao modernu i perspektivnu školu, lidera u obrazovanju kadrova za poštansko-bankarski sektor i oblast telekomunikacija. Hoćemo u narednom periodu da intenziviramo rad na promociji naše škole. Želimo da našu školu upisuju najbolji đaci!

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top