Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Uncategorized » Superherojski spektakl Morbius u bioskopima od 31. marta

Superherojski spektakl Morbius u bioskopima od 31. marta

Superherojski spektakl Morbius u bioskopima od 31. marta
U glavnoj ulozi kralj transformacija – Džared Leto
Superherojski spektakl Morbius u domaće bioskope stiže 31. marta. Jedan od Marvelovih najintrigantnijih, ali u isto vreme i najkompleksnijh likova konačno oživljava na velikom platnu uz Džereda Letoa, dobitnika prestižne nagrade Oskar, koji će se preobratiti u zagonetnog antijunaka Majkla Morbiusa.

Majkl Morbius je čuveni njujorški naučnik sa retkom, neizlečivom bolesti krvi je koja ga polako ubija. Uz pomoć retkih slepih miševa planira da izvede radikalni eksperiment kojim bi konačno izlečio opaku bolest. Taj potez koji mu spasava život donosi i nepredvidive posledice. Morbius stiče posebne moći, ali mu je potrebna sveža ljudska plazma da bi preživeo. Drugi će morati da umru da bi on mogao da živi.

Morbijusovo putovanje počinje u Marvelovim stripovima kada se pojavio kao antagonista u Čudesnom Spajdermenu #101 (Oktobar 1971.). Kao tvorevina pisca Roda Tomasa i umetnika Gila Kejna postao je zvezda svojih priča i u stvaranju ovog filma, producenti su inspiraciju crpeli iz njegovih mnogih inkarnacija.

Film spada u Spajdermenov univerzum Marvelovih superjunaka studija Soni Pikčers gde se pored njega pojavljuju još i Spajdermen i Venom, premda će u ovoj priči o svom postanku Morbius biti sam. Režiser je Danijel Espinoza (Laka lova, Sigurna kuća, Dete 44), a glumačku postavku čine glumac iz filma Dr. Hu, Mat Smit, koji glumi Majkla, bliskog Morbiusovog prijatelja, dok Tajris Gibson i Al Madrigal donose dašak vedrine ozbiljnim ulogama agenata FBI koji prate aktivnosti superjunaka.

Hoće li dobro nadvladati zlo ili će Morbius na kraju ipak da podlegne novim misterioznim porivima? Otkrijte u bioskopima od 31. marta!

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top