Naslovna » Aktuelno » TRADICIONALNI NOVOGODIŠNJI KONCERT ŽELJKA SAMARDŽIĆA 23. DECEMBRA U MTS DVORANI

TRADICIONALNI NOVOGODIŠNJI KONCERT ŽELJKA SAMARDŽIĆA 23. DECEMBRA U MTS DVORANI

TRADICIONALNI NOVOGODIŠNJI KONCERT ŽELJKA SAMARDŽIĆA

23. DECEMBAR
MTS DVORANA

PRODAJA KARATA NA BLAGAJNI MTS DVORANE I PUTEM TICKETS.RS 

Tradicionalni novogodišnji koncert Željka Samardžića biće održan 23. decembra i ove godine na istom mestu, mts Dvorani, nekadašnjoj Dvorani Doma sindikata.  Na “daskama” kultnog prostora, Samardžić će i ove zime specijalno za svoju publiku upriličiti koncert, kojim će publiku podsetiti na neke od svojih čuvenih pop hitova iz svog bogatog opusa. Biće to jedinstvena prilika da posetioci čuju i nekoliko poptpuno novih pesame koje su se pojavile u međuvremenu.

Publika će da 23. decembra imati prilike da čuje retrospektivu Željkovih najvećih hitova poput: “Grlica”, “Sipajte, još jedan viski”, “Da me nije”, “Dobar dan tugo”, “Bože čuvaj tu zenu”, “Ljubavnik”, “9000”,”Možda”,”Nisi ti za male stvari”…

Samardžić, poreklom iz Mostara, najveće uspehe ostvario je u Beogradu, gde je 1996-te godine održao svoje prve koncerte u Sava Centru (tri dana uzastopno). Danas važi za omiljenog pevača na svim prostorima bivše Jugoslavije, kao i na Balkanu. Albumi “Sudbina” i “Sećanje na ljubav” doprineli su njegovom enormnom uspehu i svrstavanju u red  najpopularniji pevača zabavne i pop-muzike na ovim prostorima. 

Nosilac je brojnih muzičkih nagrada i priznanja, te je svojevremeno na festivalu “Pesma Mediterana” u Budvi osvojio nagradu s pesmom “Sipajte još jedan viski”. Svojim pevačkim umećem osvaja priznanja i na festivalima “Sunčane skale”, “Budva”, “Zrenjanin”, prestižne nagrade “Oskar popularnosti”, “Zlatni Melos” i pevač godine. 

Do sada je u Beogradu održao 40 koncerata u Sava Centru, zatim 5 u Beogradskoj Areni, ali kada je prvi put održao koncert u Kombank Dvorani, današnja mts Dvorana, priznao je javno da mu je to jedan od najdražih koncerata u Beogradu. 

Vlasnik je 15 studijskih albuma. 

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top