Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Beba » Prva dokumenta » Bebi parking karta

Bebi parking karta

JKP Parking servis je odlučio da akcijom Bebi parking karta izađe u susret svima Vama, koji ste dobili novog člana porodice.

bebi_karta

Roditelji novih stanovnika Beograda dobiće besplatne Bebi parking karte, koje omogućavaju 30 sati parkiranja u svim parking zonama u glavnom gradu.

Cilj ove akcije je da roditeljima olakša parkiranje prilikom poseta pedijatru i obavljanja drugih obaveza, koje Vas očekuju u prvih godinu dana roditeljstva.

Jedna Bebi parking karta važi 60 minuta i jedinstvena je za sve tri zone. Kako je parkiranje vremenski ograničeno na jedan, dva ili tri sata, u zavisnosti od željene zone parkiranja, potrebno je da korisnik na karti obeleži datum, sat i minut kada je započeto parkiranje, a potom da jednu, dve ili tri karte, u zavisnosti od dužine parkiranja, postavi na vidljivom mestu sa unutrašnje strane vetrobranskog stakla, poštujući propisano vremensko ograničenje zone u kojoj je vozilo parkirao.

Bebi parking karte važe godinu dana od datuma preuzimanja, a izdaju se u Službi parking kontrole, u ulici Starine Novaka broj 22, radnim danima od 07:00 do 21:00 i subotom od 07:00 do 14:00 časova.

Radi preuzimanja ovih karata potrebno je da roditelj priloži na uvid ličnu kartu, saobraćajnu dozvolu i izvod iz matične knjige rođenih za bebu.

Parking servis 

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top