Naslovna » Obrazovanje » Državno obrazovanje » Srednje škole » Ekonomska škola Niš

Ekonomska škola Niš

srednja-skola

Ekonomska škola – Niš

18000 Niš
Majakovskog 2
018 237 976, 018 239 377
www.esn.edu.rs

Minimalan broj bodova za upis koje su imali rangirani na listi prethodnih godina…

Obrazovni profili i slobodna mesta za upis – školska 2023/2024

EKONOMIJA, PRAVO I ADMINISTRACIJA

NINI SE 4L01S EKONOMSKI TEHNIČAR 120 4 GOD
NINI SE 4L16S FINANSIJSKO-RAČUNOVODSTVENI TEHNIČAR 90 4 GOD

O školi

Mi smo jedna od najvećih škola u Srbiji, tradicijom od 85 godina potvrđujemo svoj kvalitet i identitet i pozivamo vas da postanete i vi deo naše tradicije i kvaliteta. Naša najveća prednost je što idemo u korak sa vremenom, rastemo i menjamo se prateći tokove savremenog sveta, eru informacionih tehnologija i pre svega potrebe učenika današnjice i oblike savremenog sticanja znanja.

Kombinovanjem iskustva i savremenih nastavno-obrazovnih metoda i tehnika stvaramo kod svojih učenika kvalitetan temelj za dalje obrazovanje i napredovanje i to ne samo uže stručno nego i znanje opšteobrazovnog karaktera o čemu svedoče brojni uspesi koje naše učenici kontinuirano postižu na brojnim državnim takmičenjima iz mnogih predmeta.

Kredo kojim se rukovodimo u svom radu jesu učenik i kvalitetno znanje u prvom planu, jer savremeno društvo podazumeva nove dimenzije i brzine saznavanja, obrazovanja ali i nove pristupe vaspitanju. Ekonomska škola ima kompetentan nastavnički kadar koji je spreman da prati nove relacije vaspitno-obrazovnog procesa, ali i da sam učestvuje u njihovom kreiranju.

Znanja koja učenik stiče u Ekonomskoj školi su kvalitetna, funkcionalna, prilagođena potrebama novog pristupa studiranju, ali i uključivanju u radno okruženje. Naši učenici razvijaju veštine komuniciranja, razvijaju kreativnost i inicijativnost, ali usvajaju princip saradnje pri radu u grupi, umešnost timskog rada, a sve to uz neophodne kompjuterske i tehničke veštine i sposobnost za korišćenje sredstava masovnih komunikacija. Ovo je škola koja ima sluha za novo i drugačije, ali i različito u svakom smislu. U Ekonomskoj školi se odrasta u mlade, odgovorne ljude koji znaju da su čovečnost i prijateljstvo najveća blaga koja se mogu steći.

Neka vaš smart izbor za budućnost bude Ekonomska škola u Nišu.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top