Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Bebe » Garderoba GUGADžINA

Garderoba GUGADžINA

  Bajka sa srećnim beskrajem

Ili priča o poreklu

Nekada ne tako davno, iza sedam pločica i sedam kapljica živelo je jedno džinovsko oko. Pojavljivalo se samo u gomili pare šarenog kupatila. Jednog dana dečak po imenu Luka, slucajno ga je uočio. Nakon par pogleda, prodornih, postali su najbolji prijatelji. I danas, zajedno otvaraju sva vrata, treniraju dzudo, ponekad pocrvene, podižu zavese i spuštaju loptu kad zatreba. To je ona perspektiva koja je nedostajala. Dao joj je ime Gugadžina…

O brendu Gugadžina  

Na prostorima koji prodiru u fantastično, gde dečija mašta stvari stavlja na svoje mesto, počinje priča i o brendu Gugadžina.

Osmislile su ga i izgradile tri mame iz Beograda, mama kostimografkinja, mama keramičarka i mama ekonomista ali umetnik u duši, koje su želele da prvenstveno njihova deca odrastaju i oblače se kao Deca, sa svim onim što prati i ispunjava njihov svet – od motiva, likova, formi i boja, do udobnosti, prirodnih materijala i kvaliteta. Osluškujući ih, to su i uspele.

Stvaraju puno, ali u malim količinama. Svako dete ima pravo na svoj svet u kome će se pronaći i osećati posebno. Daleko od gardarobe sa trake, Gugadžina postoji u jednom neprekidnom nizu kreativnosti, sa zdravim i humanim pristupom stvarima koje nas okružuju.

Na domaćem tržištu već uveliko imaju svoje mesto. Pocrtavajući izvorno, unikatno i celovito, sa jasnim diskursom koji prevazilazi granice i mnoge perspektive dovodi u pitanje.  Više na  http://www.gugadzina.rs

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top