Naslovna » Obrazovanje » Dodatno obrazovanje » Škole jezika » Jezički centar EQUILIBRIO KIDS

Jezički centar EQUILIBRIO KIDS

Jezički centar EQUILIBRIO KIDS- Equilibrio logo

Beograd
Stari grad – Dorćol
Novi Beograd – Naselje Belvil
Vračar – Crveni krst
011 7700 699, 060 0233 299
www.kursevizadecu.com

Prepoznajući rano učenje stranih jezika kao jedan od neophodnih i prioritetnih zadataka školovanja u 21. veku, Obrazovni centar EQUILIBRIO otvorio je posebno dečije odeljenje – Jezički centar EQUILIBRIO KIDS.

Jezički centar EQUILIBRIO KIDS organizuje godišnje kurseve engleskog, nemačkog, španskog, italijanskog i francuskog jezika, namenjene deci uzrasta od 3 do 14 godina.
Nastava se organizuje prema uzrastu:

Nastava je osmišljena u skladu sa najsavremenijim programima za učenje jezika. Radi se u malim mentorskim grupama, od 6 do 8 (najviše 10) polaznika.

Časovi stranih jezika su dinamični, kreativni i bogati kvalitetnim nastavnim sadržajima. Izvode se isključivo na ciljnom jeziku što deci omogućava lakše i brže usvajanje gradiva.

Nastava se održava u savremeno opremljenom i inspirativno uređenom prostoru Jezičkog centra EQUILIBRIO KIDS na čak tri lokacije u Beogradu. Izvode je vrhunski filolozi i pedagozi sa dugogodišnjim iskustvom, specijalizovani za rad sa decom.

Uz igru, pesmu, glumu i smeh, uz mnoštvo jezičkih radionica, interaktivnih igara, video i audio materijala, vaše dete će na zabavan i lak način savladati sve moguće prepreke i osloboditi se u komunikaciji na stranom jeziku.

Lokacije…>>

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Odgovorite

Scroll To Top