Naslovna » Obrazovanje » Dodatno obrazovanje » Škole jezika » Rayuela – studio stranih jezika

Rayuela – studio stranih jezika

rayuela studio stranih jezika

 

Centar Rayuela | Studio za strane jezike
Kneza Miloša 25/3, 11000 Beograd
011/2641-542
063-240-173
www.rayuelacentar.com

 

 

Centar Rayuela je škola stranih jezika koja se nalazi u samom centru Beograda. U nastavi se primenjuju savremene metode, a možete pohađati kurseve engleskog, nemačkog i španskog jezika od početnih do naprednih nivoa. Naš centar nudi kurseve namenjene predškolcima, osnovcima, tinejdžerima i odraslima.

Kursevi Rayuela Junior namenjeni su deci uzrasta od 4 do 12 godina. Osmišljeni su tako da naši najmlađi polaznici mogu na prirodan način da usvoje strani jezik, a u našem centru imaju posebnu učionicu koja im to omogućava. U njoj imaju svoj kutak za čitanje, aktivnosti koje uključuju igru i pokrete, ali i za one koje se obavljaju za stolom. Kako bismo podstakli njihovo učenje i mogli da pratimo njihov individualni napredak, naše grupe formirane su od najviše 8 polaznika.

Kursevi Rayuela Junior imaju za cilj pružanje aktivnog znanja i drugačijeg fokusa na učenje jezika. Ono čemu stremimo jeste da naši učenici aktivno koriste strani jezik, kako na času, tako i van naših prostorija.

Kursevi Rayuela Junior traju 9 meseci, a časovi od 50 minuta se održavaju dva puta nedeljno. Takođe, program Rayuela Junior uključuje besplatno učestvovanje na radionicama Rayuela Praktik koje će se održavati dva puta mesečno.

Predškolci

Naša nastava prilagođena je mališanima predškolskog uzrasta, a naš tim specijalizovan je za rad sa decom. U ponudi su kursevi engleskog jezika za uzrast od 4, 5 i 6 godina, a španskog i nemačkog jezika za uzrast od 5 i 6 godina. Časovi se održavaju 2 puta nedeljno, a svaki čas traje 50 minuta. Grupe se sastoje od 3 do najviše 8 polaznika. Kursevi Rayuela Junior za predškolce osmišljeni su tako da naši najmlađi polaznici mogu na prirodan način da usvoje strani jezik, a istovremeno okrivaju nove stvari u svom okruženju i istražuju zajedno sa svojim vršnjacima.

 

Ono što nudimo kao novinu u okviru paketa RAYUELA JUNIOR jesu naše radionice RAYUELA PRAKTIK. Ove radionice su besplatne za naše polaznike i održavaju se dva puta mesečno. Na radionicama vežbaćemo motoričke veštine, pevaćemo i igrati se, praviti rukotvorine i kuvati.

Osnovci

Naši kursevi za osnovce do 12 godina podrazumevaju 2 časa nedeljno od 50 minuta. Grupe se sastoje od 3 do 8 polaznika. U toku trajanja kursa pratimo gradivo koje naši mališani obrađuju u svojim školama, ali se i trudimo da im pružimo šire znanje i sa njima vežbamo sposobnost komunikacije.

Kao i za predškolski uzrast, polaznici RAYUELA JUNIOR kurseva imaju besplatan pristup našim radionicama RAYUELA PRAKTIK, koje se održavaju 2 puta mesečno i na kojima će vežbati svoje motoričke veštine, igrati se i praviti rukotvorine, a istovremeno vežbati strani jezik koji uče.

Dragi roditelji,

Ukoliko vaše dete pohađa kurs u Centru Rayuela, na kraju svakog polugodišta biće vam dostupan izveštaj o njegovom ili njenom napretku, aktivnosti na času, kao i prisustvu.

 

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top