Naslovna » Obrazovanje » Dodatno obrazovanje » Umetničke radionice » Škola glume, filmske i pozorišne režije Prvi koraci

Škola glume, filmske i pozorišne režije Prvi koraci

Škola glume, filmske i pozorišne režije Prvi koraci organizuje BESPLATNE AUDICIJE 04. , 11. i 18. septembar za uzrast od 6 do 26 godina!

prvi-koraci

Gluma Nebojša Glogovac i Katarina Gojković! Režija Marko Novaković i Marko Misirača!Škola glume, filmske i pozorišne režije Prvi koraci za uzrast od 6 do 26 godina pruža Vam jedinstven program u regionu. Najveći fond časova i rad sa 15 predavača na mesečnom nivou kao i pristupačnom cenom i od samo 200 dinara po času u centru grada.

Škola koncipirana po programu akademije gde polaznici pored časova glume uče i predmete:
Scenski govor, tehnika glasa, scenske igre, scenski pokret, akrobatika i scenske borbe, gluma pred kamerom, istorija pozorišta, istorija filma, lutkarstvo, filmska i TV režija, pozorišna režija.

Svaki predmet je rad sa zasebnim predavačima, čitav tim profesinalaca, 15 predavača, koji su završili adekvatne umetničke akademije, a mnogi od njih su i aktivni fakultetski profesori za svoju oblast.

Naša škola pored glume ima i školu filmske i TV režije kao i pozorišnu režiju. Ta činjenica je najbitnija kako za glumce tako i za reditelje. Učenici sa glume imaće privilegiju da ukoliko žele učestvuju u predstavama i filmovima.
Takođe naša škola će omogućiti prostor gde polaznici mogu imati svakodnevne individualne ili kolektivne probe.

PRVI PO NAJKOMPLETNIJEM PROGRAMU! Najveći broj časova i eminentnih predavača!

PRVI PO BROJU ULOGA U PROFESIONALNIM PROJEKTIMA! – Više od 90 polaznika za samo dve godine rada naše škole!

PRVI PO BROJU PREDSTAVA 12 GODIŠNJE! – Predstave na redovnom repertoaru Teatra 78!

PRVI GOSTUJEMO NA MEĐUNARODNIM FESTIVALIMA! – Sa najboljim predstavama posećujemo Evropske festivale!

PRVI U KREIRANJU INTERAKTIVNIH RADIONICE SA EMINENTNIM UMETNICIMA! – Predavanje, učestvovanje i gledanje filma o umetniku!

PRVI PO BROJU UPISANIH POLAZNIKA NA UMETNIČKIM FAKULTETIMA! – Pet ove godine!: DRAMSKI FAKULTETI

PRVI PO UTISCIMA I BROJU POLAZNIKA IZ UNUTRAŠNJOSTI! 

NAŠ PROSTOR
Dramska škola Prvi koraci nalazi se u samom centru Beograda. Za potrebe časova koristimo veliku salu u Teatru 78, Resavska 78. Raspolažemo sa još dve sale i studijom koji je na raspolaganju našim polaznicima svakoga dana za individualne i kolektivne probe.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top