Naslovna » Obrazovanje » Državno obrazovanje » Srednje škole » Tehnička škola Zmaj – Novi Beograd – Beograd

Tehnička škola Zmaj – Novi Beograd – Beograd

srednja-skola

Tehnička škola Zmaj – Novi Beograd – Beograd

Beograd, Novi Beograd
Omladinskih brigada 25
011 2600 667
www.skolazmajzemun.edu.rs

Minimalni broj bodova potrebnih za upis koje su imali rangirani na listi prethodnih godina… 

Obrazovni profili i slobodna mesta za upis – školska 2024/2025

MAŠINSTVO I OBRADA METALA

BGNB SE 3D22S BRAVAR – ZAVARIVAČ — 2 + 26 DUAL 28 3 GOD Srpski
BGNB SE 3D23S INDUSTRIJSKI MEHANIČAR — 14 + 14 DUAL 28 3 GOD Srpski
BGNB SE 3D50S OPERATER MAŠINSKE OBRADE REZANJEM — 15 + 13 DUAL 28 3 GOD Srpski
BGNB SE 4D96S TEHNIČAR ZA DIZAJN U MAŠINSTVU 28 4 GOD Srpski
BGNB SE 4D83S TEHNIČAR ZA KOMPJUTERSKO UPRAVLJANJE (CNC) MAŠINA — 43 + 13 DUAL 56 4 GOD Srpski

O školi

Škola je osnovana 1946. godine, počela je da radi u jednoj učionici, a sada ima 6 600 m2, sopstvenu kotlarnicu, tri objekta za ishranu učenika, plastenik i sopstvenu radionicu. Škola ima 30-tak specijalizovanih kabineta (naši kabineti su najsavremeniji u Srbiji), fiskulturnu salu, biblioteku, radionicu koja je veličine 2500 m2, preko 150 računara za nastavu, 5 numeričkih mašina, LCD projektore, grafoskope, dijaprojektore… Opremljena je sa 10-tak kompjuterskih laboratorija u kojoj svaki đak prolazi osnovnu obuku upotrebe računara, da bi se potom usmerio na određenu oblast.

Škola se nalazi u veoma prijatnom ambijentu, okružena zelenilom, na prostoru bivše fabrike poljoprivrednih mašina Zmaj u blizini hipermarketa Roda i hipermarketa Dis, na adresi Autoput 18 u Zemunu na stanici Beovoza.

Nastavni kadar je osvežen mladim profesorima spremnim da svojom mladošću i poletom doprinesu kvalitetnijem i savremenijem obrazovnom procesu, kako bi se đaci što bolje pripremili za dalje školovanje ili posao.
Škola obuhvata tri oblasti srednjestručnog obrazovanja: Elektrotehniku, Mašinstvo, Poljoprivredu… Školu pohađaju kako redovni i vanredni učenici tako i specijalizanti petog stepena.

Nakon teških godina borbe sa problemima, uspeli smo da održimo i sačuvamo tradiciju, koju smo gradili zajedno sa svojim đacima 68 godina. Na temeljima tradicionalnih vrednosti obrazovanja i vaspitanja, izgradili smo školu u duhu savremenog doba i nove industrijske revolucije, kako bismo svojim đacima preneli prave vrednosti, znanja i veštine.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top