Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Sport » Sportski Klubovi » Asocijacija Sport za sve – Savski venac – Beograd

Asocijacija Sport za sve – Savski venac – Beograd

Asocijacija Sport za sve – Savski venac – Beograd

Beograd, Savski venac
Deligradska 27, Stari Dif
011 2659 534
www.sportforall.org.rs

Organizujemo na jednoj od najlepših planina Srbije uz izuzetno sadržajne programe boravka, odmora, rekreacije, druženja, edukacije i zabave.
Organizator manifestacije je ASOCIJACIJA „SPORT ZA SVE“ BEOGRADA, u saradnji sa Centrom dečijih letovališta i oporavilišta grada Beograda.
Pokrovitelji manifestacije su Ministarstvo prosvete, Ministarstvo za omladinu i sport i Ministarstvo za Kosovo i Metohiju Republike Srbije.
Poznato dečije izletište MITROVAC nalazi se na planini Tari, na nadmorskoj visini od 1080 metara. Ima blagu klimu, bogat biljni i životinjski svet, obilje izvora i potoka, pogodnu konfiguraciju zemljišta i povoljan geografski položaj. Snežni pokrivač zadržava se oko tri meseca što omogućava i rekreativcima raznovrsne sportsko-rekreativne sadržaje.
Po ocenama sve većeg broja učesnika proteklih zimskih festivala, izbor Mitrovca na Tari je pun pogodak. Festival je namenjen deci uzrasta 10 do 14 godina koja će uz pomoć nastavnika i instruktora imati priliku da dožive čitav niz zadovoljstava planiranih programa.
Skijašima stoje na raspolaganju ski liftovi, a ski servis ima kompletnu opremu za skijanje, sankanje i rekreaciju.
Plivački bazen i svi ostali sadržaji su na celodnevnom raspolaganju učesnicima.
Stalna zdravstvena zaštita organizovana je preko dežurne ambulante.
Skupština opštine Bajina Bašta, sportsko-turistički centar i Nacionalni park Tara će i ovog puta doprineti da kompletan utisak bude što prijatniji.

ARANŽMAN OBUHVATA: 7 dana – 6 punih pansiona, smeštaj u višekrevetnim sobama, festivalski i takmičarski program, kulturno-zabavni program, kotizaciju, bilten, festivalsku karticu, korišćenje bazena, korišćenje ski lifta, troškove osiguranja, nagrade i celokupnu organizaciju Festivala.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top