Naslovna » Sport » Sportski Klubovi » Gimnastički centar Novi Beograd

Gimnastički centar Novi Beograd

Gimnasticki klub Pobednik Novi Beograd
Adresa: Goce Delčeva 38
Opština: Novi Beograd
Grad: Beograd
Kontakt
Mob: 065/8 555 222, 063/8 555 222
mail: [email protected]
www.gimnastickiklub.com

 

Sve je veći broj roditelja koji su svesni kakve sve prednosti bavljenje gimnastikom nudi, a posebno za mališane mlađeg uzrasta. Naime, preporučljivo je da deca već od četvrte godine života počnu da treniraju, a Gimnastički centar Novi Beograd nudi specijalizovane treninge kako za mališane različitog uzrasta, tako isto i za rekreativce oba pola.

Treninzi se održavaju u ulici Goce Delčeva broj 38, u neposrednoj blizini Starog Merkatora, a više informacija o terminima će dobiti svi prijavljeni pojedinci, odnosno roditelji ili zvanični staratelji deteta.

Iskusni treneri sa dugogodišnjim iskustvom će kroz igru i brojne druge aktivnosti omogućiti deci da zaista uživaju u bavljenju ovim sportom. Tako će se potruditi ne samo da im približe svu lepotu bavljenja gimnastikom, nego i da ih nauče šta znači raditi u timu i biti odgovoran prema sebi i drugima.

Dobro je poznato da je gimnastika jedan od najboljih bazičnih sportova, tako da Gimnastički centar Novi Beograd preporučuje svima da se njome bave već od najranijeg uzrasta, a kasnije lako mogu odlučiti da li žele da promene aktivnost ili će se opredeliti za takmičenje u gimnastici.

U principu je fokus stavljen na sportsku gimnastiku, koja se smatra idealnim spojem umetnosti i sporta, tako da svim polaznicima omogućuje ne samo da razviju gracioznost pokreta i koordinaciju poboljšaju, nego i da svoje fizičko, ali i psihičko stanje uzdignu na viši nivo.

Naravno da će deca koja se bave gimnastikom biti spretnija, njihovi pokreti će biti izvođeni lakše, a vremenom će se i motoričke veštine svakog pojedinca poboljšati. Takođe će naučiti i kako da na što jednostavniji način prevaziđu različite prepreke, a savladaće u velikoj meri i strah od javnog nastupa.

Iako je u pitanju individualni sport, Gimnastički centar Novi Beograd nastoji da svim mališanima omogući da nauče kako bi trebalo da funkcionišu u timu, te da razviju samodisciplinu i da nauče da veruju u sebe i svoje sposobnosti.

Osim sportske gimnastike namenjene deci različitog uzrasta, u ovom specijalizovanom gimnastičkom klubu na Novom Beogradu se nudi i mogućnost rekreativnog treniranja za žene i muškarce.

Trebalo bi da svi koji su zainteresovani izvrše blagovremeno prijavu, a to mogu učiniti ili u prostorijama gimnastičkog centra ili putem telefona. Dobiće tom prilikom i sve informacije o terminima treninga, kao i o načinu plaćanja, te o tome koju bi opremu trebalo da imaju.

Ako želite da svom detetu ili sebi pružite mogućnost za poboljšanje psiho – fizičkog stanja zdravlja na najbolji mogući način, onda je Gimnastički centar Novi Beograd najbolji izbor.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top