Naslovna » Sport » Sportski Klubovi » Gimnastički klub Zemun

Gimnastički klub Zemun

Gimnastički klub Pobednik Zemun
Adresa: Gradski trg 2, Zemun
Opština: Zemun
Grad: Beograd
Kontakt
Mob: 065/8 555 222, 063/8 555 222
[email protected]
www.gimnastickiklub.com

 

Svejedno kog uzrasta da su zainteresovani za bavljenje ovim sportom, sasvim je sigurno da će im Gimnastički klub Pobednik Zemun omogućiti da uz najbolje trenere uđu u svet gimnastike, te tako steknu više samopouzdanja i poboljšaju svoju kondiciju.

U hali “Pinki”, na adresi Gradski trg broj 2, u samom srcu Zemuna se organizuju treninzi kako za decu uzrasta od četiri godine pa naviše, tako isto i za rekreativce oba pola.

Sasvim dovoljno iskustva imaju pomenuti treneri, tako da će se potruditi deci da prenesu potrebna znanja, a ujedno će razvijati njihove skrivene talente i pomagati im da se bore protiv uobičajenih strahova i poteškoća.

Osnovni cilj bavljenja gimnastikom, bez obzira na uzrast polaznika jeste poboljšanje psihofizičke forme, ali i uspešno otklanjanje deformiteta kičme, kao i ravnih stopala kod dece.

Mališani će zahvaljujući pažljivo kreiranom programu, po kome je Gimnastički klub Pobednik Zemun poznat i naučiti kako da savladaju prepreke, a ujedno će im biti omogućeno i da poboljšaju koordinaciju pokreta, dok će im telo postati gipkije i elastičnije.

Budući da se treneri trude da olakšaju svim polaznicima, oni će prvenstveno kroz igru da im približe ovaj sport, te se lako može dogoditi i da se u budućnosti gimnastikom neki od njih bave i kao takmičari.

S obzirom na to da se treninzi organizuju u grupama, iako je primarno gimnastika individualni sport, deca će naučiti kako bi trebalo da funkcionišu u timu, a što će im sigurno olakšati i buduće odnose u vrtiću i školi.

Takođe bavljenje ovom sportskom disciplinom ima za cilj da mališanima pomogne da svoje telo u fizičkom, ali i psihičkom smislu dovedu do savršenstva.

Ne samo za decu, nego i za odrasle polaznike oba pola, Gimnastički klub Pobednik Zemun organizuje treninge rekreativne gimnastike. A sve to ima za cilj da im pomogne da budu u kondiciji, te da povrate veru u sebe, ali i da počnu da žive zdravije.

Važno je da se roditelji, odnosno staratelji deteta prijave, kao i svaki stariji polaznik pojedinačno i to kako direktno u klubu, tako isto prijavu mogu izvršiti i telefonski.

Svejedno kog uzrasta da su polaznici, Gimnastički klub Pobednik Zemun će im omogućiti da poboljšaju stanje svog zdravlja, a da svoju liniju dovedu do savršenstva.

 

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top