Naslovna » Sport » Sportski Klubovi » Gimnastički klub Pobednik Vračar

Gimnastički klub Pobednik Vračar

Gimnastički klub Vračar

Gimnastički klub Pobednik Vračar
Adresa: Marulićeva 8 Juzni Bulevar
Opština: Vračar
Grad: Beograd
Kontakt
Mob: 065/8 555 222, 063/8 555 222
mail: [email protected]

www.akrobatika.rs

 

Za decu uzrasta od četiri godine pa naviše, Gimnastički klub Pobednik Vračar nadomak Južnog bulevara, u sali Osnovne škole “Kralj Petar Drugi Karađorđević”, smeštenoj na adresi Marulićeva broj 8, organizuje treninge sportske gimnastike.

Jedan od najpoznatijih stručnjaka, profesor Ivan Lazović će se potruditi da deci različitog uzrasta prenese ljubav prema ovoj sportskoj, ali i umetničkoj disciplini.

A ne samo da će polaznici osetiti poboljšanje u fizičkom smislu nakon bavljenja gimnastikom, nego će i njihov duh ojačati, a istovremeno će naučiti kako bi trebalo da se ponašaju prema drugima i rade u timu. Naime, zna se da je u pitanju prvenstveno individualan sport, ali se treninzi odvijaju u grupama, tako da na taj način deca, pored ostalog uče kako da sarađuju, odnosno da se pravilno ophode prema drugima.

Roditelji mališana će vrlo brzo imati priliku da vide koliko su pokreti njihove dece graciozniji i sigurniji, odnosno u kojoj meri je koordinacija poboljšana. Takođe, Gimnastički klub Pobednik Vračar navodi kao prednost pohađanja treninga i to da deca različitog uzrasta, koja počinju da se bave ovim sportom rastu i razvijaju se pravilnije od drugih, a ujedno imaju priliku i da se kasnije opredele za bavljenje nekom drugom sportskom aktivnošću.

Izuzev sportske gimnastike, organizuju se treninzi za takmičare, a muškarcima i ženama je na raspolaganju mogućnost da pohađaju treninge rekreativne gimnastike.

Bez obzira na uzrast, svi polaznici će u velikoj meri poboljšati svoje samopouzdanje, a bavljenje ovom sportskom disciplinom će uticati i na poboljšanje držanja tela, te se podrazumeva da osobe koje imaju strah od javnog nastupa, zahvaljujući treniranju gimnastike uspevaju vrlo brzo da ga otklone.

Mnoge su prednosti bavljenja ovim sportom, a osim jačanja mišića i kostiju, telo se osnažuje, a funkcije mozga posebno kod mališana se znatno poboljšavaju.

Trebalo bi pomenuti i to da Gimnastički klub Pobednik Vračar upisuje polaznike različitog uzrasta, a prijava se vrši ili putem telefona ili u prostorijama samog kluba.

Sada je pravi trenutak da date svom detetu šansu da otkrije koja sportska aktivnost mu najviše odgovara, te mu omogućite da nauči da radi u timu i poboljša svoju samodisciplinu.

 

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top