Naslovna » Sport » Sportski Klubovi » Gimnastički centar Sajam

Gimnastički centar Sajam

Gimnastički centar Sajam
Adresa: Bulevar vojvode Mišića 14, Hala 4
Opština: Savski venac
Grad: Beograd
Kontakt
Mob: 
065/8 555 222, 063/8 555 222
mail: [email protected]
www.gimnastika.rs

 

Ako ste u potrazi za nečim, što će vašem detetu omogućiti da se pravilno razvija, onda je ponuda koju ima Gimnastički centar Sajam definitivno najbolji izbor.

Zahvaljujući nadzoru stručnih trenera, iza kojih se nalazi i višegodišnje iskustvo u radu i sa mališanima i sa odraslim polaznicima, ovaj gimnastički klub se nalazi na prvom mestu po kvalitetu treninga, ali i po opremljenosti prostora.

U hali 4 Beogradskog sajma, u ulici Bulevar Vojvode Mišića broj 14, na opštini Savski Venac se organizuju treninzi gimnastike za polaznike različitog uzrasta. U principu grupe su formirane za decu starosti između 4 i 7 godina, te za mališane koji imaju 7 godina i više. Naravno da se treninzi organizuju i za odrasle polaznike, kao i za one koji žele da se takmiče u gimnastici i u ritmičkoj gimnastici.

Osim standardnih treninga, Gimnastički centar Sajam nudi i mogućnost pohađanja treninga trambolininga i akrobatike, a mešovita grupa može da pohađa trening gimnastike za odrasle rekreativce.

S obzirom na to da postoji veliko interesovanje za sve navedeno, otvorena je mogućnost i da se organizuju dodatni treninzi.

A sem profesora Vranov Zorana, koji je jedan od najistaknutijih stručnjaka u svetu sporta, treninge drže, pored ostalih i treneri Milan Smileski i Demijan Dobrosavljević, ali i profesori Predrag Dimitrijević i Đuriša Petrović, kao i Zorica Joksimović i Miodrag Draksimović. Sve informacije o radu ovih stručnjaka su dostupne na zvaničnom sajtu ovog kluba.

Zahvaljujući odličnoj opremljenosti i lepo uređenom prostoru, Gimnastički centar Sajam se može pohvaliti izuzetno kvalitetnim treninzima, ali i činjenicom da nudi mogućnost takmičarima da u toku svakog dana pohađaju treninge u ovom prostoru.

Za mališane je predviđeno da imaju treninge u grupi, jer je primećeno da oni tako razvijaju timski duh, a istovremeno kroz zabavu i igru lakše savladavaju osnove gimnastike.

Prijava se može izvršiti putem telefona, a Gimnastički centar Sajam posebno vodi računa o zahtevima svih polaznika, koje maksimalno ispunjava.

Pravi je trenutak da omogućite svom detetu da poboljša svoje fizičke kvalitete, te da kroz igru i zabavu nauči da funkcioniše u timu i stekne zavidna znanja iz oblasti gimnastike

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top