Naslovna » Obrazovanje » Dodatno obrazovanje » Škole jezika » Jezički centar EQUILIBRIO KIDS

Jezički centar EQUILIBRIO KIDS

equilibrio-logo

Beograd
Stari grad
Novi Beograd – Naselje Belvil
Vračar – Crveni krst
011 7700 699, 060 0233 299
www.kursevizadecu.com

Prepoznajući rano učenje stranih jezika kao jedan od neophodnih i prioritetnih zadataka školovanja za 21. vek, Obrazovni centar EQUILIBRIO (www.equilibrio.rs) otvorio je posebno dečije odeljenje – Jezički centar EQUILIBRIO KIDS.

Jezički centar EQUILIBRIO KIDS organizuje godišnje kurseve engleskog, nemačkog i španskog jezika, namenjene deci uzrasta od 3 do 14 godina.

Nastava se organizuje prema uzrastu :
 za decu predškolskog uzrasta (od 3 do 6 godina)
 za mlađe osnovce (I, II, III i IV razred)
 za starije osnovce ( V, VI, VII i VIII razred)

U radu se koriste najsavremenije metode uz mentorski rad u malim grupama polaznika (do 8 polaznika), imajući u vidu uzrast, potrebe, kognitivni, psiho-fizički i socijalni razvoj naših najmlađih polaznika, koji strani jezik usvajaju kroz igru, pesmu i druženje, uz podršku nastavnih sredstava renomiranih engleskih, nemačkih i španskih izdavača.

Časovi stranih jezika su dinamični, kreativni i bogati kvalitetnim nastavnim sadržajima, a deca se takvom načinu rada vrlo lako i brzo prilagode. Nastava se održava u savremeno opremljenom i uređenom prostoru, koji osim što podstiče na rad, predstavlja i savršen prostor za razdraganu igru.

Nastavu izvode visoko stručni profesori, specijalizovani za rad sa decom. Svi oni se dodatno usavršavaju na stručnim seminarima, prate i primenjuju sve novitete u metodologiji podučavanja stranih jezika.

Lokacije…>>

Odgovorite

Scroll To Top
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE