Naslovna » Obrazovanje » Državno obrazovanje » Učenički domovi » Dom učenika srednje PTT škole – Beograd

Dom učenika srednje PTT škole – Beograd

Dom učenika srednje PTT škole – Beograd

Beograd, Palilula
Zdravka Čelara 16
011 2070 000, 011 2070 092
www.dom-ucenika.com

Konkurs za prijem učenika u dom

O Domu

Dom učenika srednje PTT škole je moderna vaspitno-obrazovna ustanova u kojoj se pored vaspitnih i obrazovnih aktivnosti i sadržaja obezbeđuju i smeštaj, ishrana, uslovi za učenje, zabavni i sportski život za učenike koji pohađaju PTT školu i svi su iz različitih mesta sa teritorije Srbije van Beograda.

Deo vaspitno-obrazovnih zadataka ralizuje se kroz aktivnosti učenika u brojnim sekcijama, koje beleže zapažene rezultate i uspehe. Vaspitni rad se odvija u 12 vaspitnih grupa i usmeren je na širok spektar područja.

U Domu su organizovane razne aktivnosti: žurke, maskembal, izložbe, bavimo se izdavaštvom, sarađujemo sa srednjom školom i drugim ustanovama i organizacijama.

Dom učenika srednje PTT škole sa Srednjom PTT školom i Visokom školom za telekomunikacione i informacione sisteme predstavlja jednu celinu.

Nalazi se u širem centru grada, u neposrednoj blizini hale Pionir, odlično je povezan sa svim delovima grada saobraćajnom infrastrukturom. Dom je okružen parkom, a park hale Pionir se nadovezuje što predstavlja jednu lepu i mirnu oazu u bučnom gradskom ambijentu.

Od postanka kroz Dom je prošlo više od 10 000 učenika, a danas u njemu boravi 300 učenika Srednje PTT škole. Na poslovima vaspitno-pedagoškog rada, danas u domu radi 12 vaspitača različitih profila, dok još 31 zaposlenih vredno rade na poslovima administracije, higijene, spremanju hrane, održavanju kako bi učenici imali optimalne uslove za život i rad.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top