Naslovna » Turizam » Odlazak na more » Florida – 10 najlepših destinacija

Florida – 10 najlepših destinacija

south

Florida je najjužnija  savezna američka država poznata kao i “Sunshine State”.  Naziv  “Zemlje sunca”, pravda time što ima idealnu klimu koju odlikuju topla, vlažnija leta i blage, suvlje zime. Florida je jedna od najposećenijih destinacija na svetu, sa obiljem nacionalnih parkova, močvarnih oblasti, rečnih tokova i sistema vodenih puteva i kanala kojim je cela ispresecana. Od deset najlepših plaža Amerike, sedam se nalazi na Floridi,  među kojima  je i svetski čuvena  Siesta Beach, koja je dugi niz godina najlepša  plaža Amerike.  Od beskrajnih belih peščanih plaža, tirkiznog mora, Atlanskog okeana i Meksičkog zaliva, pa do najužnije tačke “Key Westa”,  udaljenog samo 80 milja od Kube i Kariba, svakom posetiocu Floride će ostati neizbrisiva uspomena na ovaj ovozemaljski raj.

Ono što najviše krasi Floridu, nisu samo pomenute prirodne lepote, već i savršen spoj  urbanog, luksuznog  i opuštenog života, za sve mnogobrojne narode i nacije koje su Floridu izabrale za mesto života, odmora, školovanja, pravljenja karijere ili investiranja.

Mnogima putovanje na Floridu možda predstavlja preveliki finansiski poduhvat, jer je letovanje na ovoj destinaciji namenjeno za one sa malo “dubljim džepom”.

Međutim lepo je videti i znati koje su sve mogućnosti za posetiti i videti na Floridi, pa nikad se ne zna.

Pripremili smo za vas top 10 destinacija koje biste morali obići, ako krenete u ovakvu fantastičnu avanturu da vidite zašto se turisti opredeljuju baš za  Floridu, i zbog čega je ta destinacija toliko očaravajuća.

florida

Top 10 destinacija na Floridi , koje morate obići:

10) Panama City Beach
9) Naples
8) Sanibel Island
7) Fort Lauderdale
6) Clearwater Beach
5) Everglades
4) Tampa Bay Area
3) Orlando
2) Miami
1) Florida Keys

Fantasničan snimak top 10 destinacija OVDE!!!! 

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top