Naslovna » Sport » Sportski Klubovi » Gimnastički klub Pobednik TAŠ

Gimnastički klub Pobednik TAŠ

Gimnastički klub Pobednik TAŠ
Adresa: Ilije Garašanina 24

Opština: Palilula
Grad: Beograd
Kontakt
Mob: 065/8 555 222, 063/8 555 222
mail: [email protected]
www.gimnastika.rs

 

Smešten na praktično idealnoj lokaciji, Gimnastički klub Pobednik Taš nudi mogućnost kako deci da se upoznaju sa ovim izuzetno zanimljivim sportom, tako isto i odraslim polaznicima, a koji žele da se rekreativno bave gimnastikom.

U okviru Pete beogradske gimnazije, u ulici Ilije Garašanina broj 24 se nalazi savremeno opremljeni prostor, u kome treninge vode, pored ostalih stručnjaka i profesori Mlađan Milojković i Vladica Đorđević, kao i iskusni trener Nataša Nikolić.

Preporuka je da dete već od četvrte godine starosti počne sa treniranjem ove bazične sportske discipline, a vremenom može da se okuša u nekom drugom sportu ili da svoje bavljenje gimnastikom podigne na viši nivo, te da umesto sportske, nastavi da trenira takmičarsku gimnastiku.

Odličan je izbor za sve mališane upravo bavljenje gimnastikom, jer to utiče pozitivno kako na njihov fizički razvoj, tako isto i na jačanje mentalnih sposobnosti.

Uzevši u obzir da je fokusiran na rad sa decom, Gimnastički klub Pobednik Taš zapošljava vrhunske stručnjake koji imaju adekvatno profesionalno iskustvo u radu sa najmlađim polaznicima.

Dokazano je da kada se aktivno bave gimnastikom, deca poboljšavaju koordinaciju svojih pokreta, te ojačavaju kako svoje kosti i zglobove, tako isto i mišiće. Na taj način će njihove mentalne sposobnosti doći do izražaja, a vremenom će biti ojačana njihova muskulatura, te će savladati i strah od javnog nastupa, ukoliko ga imaju.

Mališani koji imaju problem sa krivom kičmom ili ravnim tabanima će upravo zahvaljujući bavljenju gimnastikom te nepravilnosti da svedu na minimum, a treneri će se potruditi da kod njih razviju samodisciplinu i nauče ih da samo uporno vežbanje dovodi do adekvatnih rezultata.

A da bi kod dece bio razvijen i timski duh, Gimnastički klub Pobednik Taš treninge organizuje u manjim grupama. Sve stečene socijalne veštine će kasnije deca preneti i na svoje drugare u školi, tako da će poboljšati međuljudske odnose.

Sem za mališane, organizuju se i treninzi za odrasle polaznike muškog i ženskog pola, koji su zainteresovani za bavljenje gimnastikom u rekreativnom smislu.

Ukoliko želite da se vaše dete pravilno razvija, te da poboljša fizičke i mentalne sposobnosti, ne postoji bolji način od onoga koji nudi Gimnastički klub Pobednik Taš. Prijave se primaju svakodnevno direktno u klubu ili putem telefona, a tom prilikom se roditelji ili zainteresovani stariji polaznici dodatno informišu o treninzima, plaćanju i ostalim detaljima.

 

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top