Naslovna » Deca » Deca » KAKO DA VAŠE DETE BUDE USPEŠNIJE OD DRUGIH: Omogućite mu ovo i uživajte u njegovom uspehu!

KAKO DA VAŠE DETE BUDE USPEŠNIJE OD DRUGIH: Omogućite mu ovo i uživajte u njegovom uspehu!

Poznato je da se ulaganje u obrazovanje višestruko sa godinama isplati, iako su mnogi po tom pitanju skeptični. Ali ono što je manje znano, jeste da se do uspešnog čoveka stiže negovanjem i ličnosti i tela, pa je zato dobro u odgovarajućem uzrastu početi sa konstantnim fizičkim aktivnostima!

Budući da mališani, u većini slučajeva nisu sigurni kojim sportom bi želeli da se bave, to je vrlo važno da roditelji budu upoznati sa činjenicom da postoji sport koji im kasnije otvara mnoga vrata i omogućuje im da se, praktično bave bilo kojom sportskom aktivnošću.

Gimnastika-1

Razlog zbog koga se baš gimnastika preporučuje za mališane različitog uzrasta jeste njena zanimljivost, jer je dobro poznato da se deca vrlo brzo zasite na treninzima i mahom počnu da se dosađuju. Ali to kod gimnastike ne može da bude slučaj, jer se upravo mališanima prilagođavaju sve vežbe, a iskusni treneri nastoje da ih zainteresuju i kroz igru im prenesu svoja znanja. Tako se odlazak na trening više ne smatra obavezom, nego voljom deteta, koje obično jedva čeka da vidi svoje drugare i trenere i da sa njima uživa u igri, upoznajući sve čari ovog sporta.

Zahvaljujući tome što gimnastički klub “Pobednik” vode vrhunski stručnjaci, broj upisane dece se iz godine u godinu povećava. A ako tome dodate i informaciju da osim u hali 4, Beogradskog sajma, ovaj klub funkcioniše na još šest lokacija u celom Beogradu, potpuno je jasno zašto se roditelji odlučuju da baš tu upišu svoje dete i omoguće mu da uči od najboljih!

Gimnastika-2

Ne samo da će deca različitog uzrasta moći da ispitaju granice svoje fizičke izdržljivosti, nego će im iskusni treneri omogućiti da prevaziđu kako strah od javnog nastupa, tako i od visine, ali i da se suoče sa mnogim drugim strahovima i ojačaju svoje fizičke, ali i mentalne sposobnosti. Baš iz tog razloga se slobodno i može reći da ćete vašem detetu omogućiti da u svakom smislu bude bolje od ostalih, tako što ćete kontaktirati gimnastički klub “Pobednik” na brojeve telefona 065 8 555 222 i 063 8 555 222 i upisati ga!

Osim na Beogradskom sajmu, ovaj čuveni klub organizuje treninge i na Vračaru, u Zemunu i na Novom Beogradu, odnosno na Paliluli, kao i u Mirijevu i na Voždovcu, tako da ćete vrlo lako pronaći odgovarajuću lokaciju, u kom god delu Beograda da živite.

Svaka sala poseduje opremu najpoznatijeg proizvođača na svetu “Jannsen – Fritsen”, a stručnjaci gimnastičkog kluba “Pobednik” poseduju i znanje i iskustvo, te uz neposrednu saradnju sa poznatom fondacijom “Sports for children” omogućuju svakom detetu da na najbolji mogući način iskoristi sve prednosti koje gimnastika može da ponudi.

Gimnastika-3

Predviđeno je da upis bude izvršen tokom septembra meseca, a sve informacije oko termina će roditeljima i mališanima biti na raspolaganju nakon izvršene prijave!

Iako je gimnastika za decu naročito posećena, treba znati da su u gimnastičkom klubu “Pobednik” organizuje i ritmička gimnastika ali i sportska, te da u ponudi ima i akrobatiku i trambolining.

A ono što će posebno oduševiti sve sadašnje i buduće male gimnastičare, jesu sportski rođendani koji su posebna atrakcija među decom. Svi članovi kluba će tom prilikom ostvariti određeni popust, a svojim drugarima će imati prilike da pokažu šta su i koliko naučili tokom treninga, dok će uživati u zabavi i igri, tako da će takvu proslavu rođendana sigurno dugo pamtiti.

Gimnastika-4

Ljubazni treneri će svakog roditelja pojedinačno posavetovati o najboljoj opciji od ponuđenih, te ga uputiti u to na koji način će se treniranje gimnastike odraziti na psiho – fizički razvoj mališana određenog uzrasta.

Pravi je trenutak da pomognete svom detetu da otkrije sve čari ovog sporta i da iz toga izvuče maksimum, te postane uspešnije od svojih drugara!
Sve prijave zainteresovani mogu dobiti na telefon:  065/8 555 222  prof Zoran Vranov

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top