Naslovna » Deca » Predškolci » Matematika bez muke II

Matematika bez muke II

Korisne igre za naše najmlađe školarce.
Raspust je dug i naše mališane koji su tek napravili prve istraživačke korake moramo podržati u njihovoj naučnoj misiji. U suprotnom će se vratiti u školske klupe sa osećajem da će morati sve
iz početka.

Ako ste roditelj koji odvaja svoje vreme za slične probleme svoje dece odvojite još samo pola sata i napravite za svoje dete karte sa kojima će se po ceo dan igrati i tako vrlo lako i lepo obnavljati naučeno i naučiti ono što im tek predstoji u školi.

Igra je slična tablićima s’tim što su nam karte od 1 do 12, nema slika već su sve karte nacrtane jednostavno. Podeli se osam karata a osim sabiranja da bi se pokupilo sa talona može i da se oduzima. Postoje i džokeri koji mogu sve a postoji i poseban džoker na kome piše pobeda! Koji kada se pokupi sa talona u skupljenim kartam a pomnoži zbir sa dva. Odnosno računaš svoje karte duplo.
Pravila su jako fleksibilna i možete ih određivati u toku igre kako vama i vašem detetu odgovara. Pošto je cilj da dete što više sabira i oduzima onda je dobro da igrate sa otvorenim kartama, jer tako možete da nameštate detetu operacije, da ga kontrolišete i posle dužeg igranja videćete kako dete počinje da se interesuje i oko vaših karata i kako izbegava da baca karte koje vi imate.
Videćete ozareno lice kada super izračuna i ponese sebi nagradu a tek ozarenost kad mu dođe džoker POBEDA.

Deca su u stanju po ceo dan da igraju ove nove tabliće…>>

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top