Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Deca sa smetnjama » Domovi » Zavod Cvetko Brajović

Zavod Cvetko Brajović

cvetko brajovic

Zavod Cvetko Brajović
Beograd, Vračar
Kralja Milutina 52
011 2686 615, 011 2681 667
[email protected] Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli //
www.zgp.org.rs

 

Zavod za psihofiziološke poremećaje i govornu patologiju Prof. Dr Cvetko Brajović je specijalizovana ustanova koja se bavi habilitacijom i rehabilitacijom neuro-razvojnih poremećaja kod dece različitog uzrasta (mentalno hendikepirana, paralizovana, autistična, deca sa govornim poremećajima i dr.).
Osnovna orijentacija Zavoda je optimizacija psihomotornog razvoja i unapređenje mentalnog zdravlja celokupne dečije populacije (rad na unapređenju psihomotornog razvoja i mentalnog zdravlja, prevenciji poremećaja razvoja, poseban tretman razvojno-rizičnih grupa, rano otkrivanje poremećaja razvoja i rani habilitaciono-rehabilitacioni kompleksni tretman).
Optimizacija razvoja i mentalnog zdravlja realizuje se neposrednim radom sa decom, obučavanjem roditelja, angažovanjem razvojnih savetovališta u dečijim dispanzerima (obuka kadrova i metodologija rada) kao i širim društvenim angažovanjem.

Zavod se bavi naučno-istraživačkom delatnošću za područje dečijih razvojnih i govornih poremećaja

U Zavodu možete na jednom mestu završiti većinu dijagnostičkih i terapeutskih procedura koje su potrebne vašem članu porodice. Po tome smo jedinstveni!

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top