Naslovna » Turizam » Domaće destinacije » Zimski raspust na Javoru

Zimski raspust na Javoru

Provedite zimski raspust na Javoru!

raspust-na-javoru-2016

Planina Javor, jedna je od najlekovitijih u Srbiji, sa najvišim vrhom od 1.537 metara nadmorske visine, nalazi se nedaleko od Ivanjice.

Ova planinska lepotica pogodna je za lečenje niza bolesti – anemije, hroničnih respiratornih oboljenja, bronhitisa, astme, emfizema i podizanje opšteg stanja zdravstvenog imuniteta i to bez lekova.

Na ovoj lekovitoj planini, na idealnoj nadmorskoj visini od 1000m, nalazi se malo selo Kušići. Selo je poznato kao začetnik seoskog turizma na prostorima bivše države 70-tih godina prošlog veka. U idiličnom seoskom ambijentu, u samom centru, okružen planinama Mučanj, Golija i Čemernica nalazi se istoimeni hotel Javor.

Zimski raspust na Javoru

Hotel Javor u Kušićima udaljen je od Ivanjice 25 km, a od Beograda 225 km sa kojim je povezan svakodnevnom direktnom autobuskom linijom koja staje ispred hotela.

Objekat je kompletno renoviran u 2011. godini. Kapacitet hotela je do 105 osoba. Pored 36 smeštajnih jedinica, gostima je na raspolaganju i Javor bar, restoran Major, igraonica Kaćun, teretana, seminar sala, a internet pristup je besplatan.

Zimski raspust na Javoru

Nedaleko od hotela nalazi se i ski staza sa liftom, dužine 400 metara. Tokom zimske sezone za mališane je obezbeđena besplatna škola skijanja, za uzrast do 12 godina, a ski oprema se dobija gratis na korišćenje.

Ukoliko volite da uživate u ovako netaknutoj prirodi i svežem vazduhu, a pored toga volite da šetate i skijate onda je planina i hotel Javor pravo mesto za Vas.

Hotel je ove godine spremio za sve goste, uz ranu rezervaciju, popust do 20%. Cena noćenja sa polupansionom je već od 2560 RSD, dok deca do 7 godina borave gratis u pratnji 2 odrasle osobe.

Ukoliko prefetirate odmor u netaknutoj prirodi, hotel Javor vas očekuje širom otvorenih ruku uz tradiocinalan gostoljubljiv osmeh.

Naša preporuka je: Provedite zimski raspust na Javoru!

www.javor-hotel.com

telefon: +381 (0)32 5678-202

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top