Naslovna » Turizam » Domaće destinacije » Hotel Javor Kušići

Hotel Javor Kušići

Mesto stvoreno za sve ljubitelje netaknute prirode
Na svega 250 kilometara od Beograda nalazi se planina Javor. Na 1000 metara nadmorske visine nalazi se malo planinsko selo Kušići, a u Kušićima hotel Javor.

hotel-javor-kusici

Planina Javor je jedna od najlekovitijih planina u Srbiji pa je zovu i „fabrikom krvnih zrnaca“. Najviši vrh (Vasilin vrh) nalazi se na 1520m. Pored svežeg i zdravog vazduha Javor obiluje sa preko 40 vrsta lekovitih biljaka.

Hotel Javor Kušići

Tokom letnje sezone hotel Javor je obezbedio za goste hotela besplatnu školicu rekreacije i miran san. Za rekreaciju su zadužena dva animatora iz Saveza za animaciju i rekreaciju Srbije, a za miran san, prijatne noćne temperature. Program animatora je raznovrstan i osmišljen za sve uzraste: u 8:00 jutarnje vežbe, 10:00-13:00 šetnje stazama zdravlja, izviđačke veštine (pravljenje šatora, vatre, snalaženje u šumi), orijentciono zabavne igre, 16:30-18:30 sportske aktivnosti na otvorenim terenima, 20:30-22:00 večernji program (karaoke, maskembal, bioskop, plesno veče).

Hotel Javor raspolaže sa 36 smeštajnih jedinica. U sklopu hotela nalazi se restoran i bar, igraonica za decu, teretana i kongresna sala. Za najmlađe goste na raspolagnju je dečija igraonica koja radi tokom čitavog dana i besplatna je za goste hotela. Preko puta hotela nalaze se tereni za male sportove: košarka, fudbal i odbojka. Pored samog hotela nalazi se i park za decu sa klackalicama, ljuljaškama,  kao i uređena trim staza koja je osvetljena i noću.

Svaki gost hotela dobija mapu sa preko 40 kilometara ucrtanih staza za šetnju. Tokom čitave letnje sezone organizuju se izleti u Ivanjicu, vrh Javor planine, etno selo Štitkovo i Uvačko jezero-prirodno stanište beloglavog supa.

Izleti…

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Odgovorite

Scroll To Top