Rana Rezervacija Mona
Naslovna » Ishrana » Hranite se zdravo » Organska hrana

Organska hrana

Svi organski proizvodni su obeleženi znakom sertifikacione kuće, kao i nacionalnim znakom za organsku proizvodnju, koji izgleda ovako:

organska-hrana-pecat

Nacionalni znak garantuje da je proizvod prošao kroz proces kontrole i da je sertifikovan u skladu sa strogim regulativama od strane sertifikacionog tela koje kontroliše Ministarstvo poljoprivrede.

Veoma je lako hraniti se dobro, kada u kući imate gajbicu svežeg organskog povrća i voća, dostavljenu na Vašu adresu!
AmbrelaOrganic umesto Vas bira najbolje iz ponude organski uzgajanog povrća i voća, pakuje i dostavlja na Vašu kućnu adresu.
Svake nedelje možete pratiti ponudu povrća i voća na našem sajtu www.ambrelaorganic.com, kao i FB stranici ambrelaorganic.com. Gajbice isporučujemo četvrtkom, na teritoriji Beograda. Plaćanje je prilikom dostave.

Sva bio-gazdinstva sa kojima AmbrelaOrganic sarađuje su sertifikovani proizvođači organske hrane. Stoga zahvaljujući našim farmerima saradnicima u prilici smo da svake nedelje biramo najzdravije i najkvalitetnije organsko povrće i voće, u zavisnosti od trenutne ponude. Pripremili smo Vam tri veličine gajbica, koje možete odabrati u skladu sa potrebama.

Sertifikovano, sveže i dostavljeno na Vašu adresu!
Hranite se zdravo uz Ambrela Organic!

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Odgovorite

Scroll To Top