Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Ishrana » Hranite se zdravo » Zdrava i ukusna užina za celu porodicu

Zdrava i ukusna užina za celu porodicu

 

Zdrava i ukusna užina za celu porodicu

Svi već znamo koliko je važna zdrava, redovna i izbalansirana ishrana. Kada je u pitanju ova tema, nameću se različita pitanja i podeljeni stavovi, ali ipak svi stručnjaci se slažu u jednom, redovni obroci i zastupljenost voća i povrća u ishrani, trebalo bi da budu neizostavni deo naše svakodnevnice. Ipak, užurban način života, brojne poslovne obaveze, roditeljstvo, često uzrokuju da zaboravljamo da je našem organizmu potrebna dnevna doza vitamina i unos
voća i povrća.
Dobra vest je što potrebne vitamine i prirodno, zdravo voće sada možete pronaći u praktičnim pakovanjima na policama gotovo svih maloprodajnih objekata širom zemlje. Svim roditeljima – kako malih beba, tako i školaraca, već je dobro poznat domaći brend Nutrino, koji im predstavlja značajnu pomoć kada je u pitanju ishrana njihovih mališana. Širok asortiman ukusnih i zdravih voćnih pirea spakovanih u pauč ambalažu, donosi ukuse koje deca vole, u pakovanjima za bebe od 100g, ali i onom od 220g, koji nije namenjeno samo starijoj deci već celokupnoj porodici, pa tako i roditeljima.
U ponudi se mogu pronaći pirei različitog ukusa, poput jabuke, kruške, banane, breskve, dinje, kao i miksevi koji podrazumevaju kombinaciju različitog voća., a za koji god ukus da se odlučite ne možete pogrešiti. Bogatstvo minerala i vitamina i ukusi kreirani su tako da zadovolje nutritivne potrebe, kako dece, tako i odraslih, a osim toga spakovani su u veoma praktičnu ambalažu, koja ih čini idelanim za konzumaciju van kuće, u školi ili na poslu.
Proizvedeni po najvišim evropskim standardima, bez aditiva, konzervansa, sa pažljivo kreiranim spojem prirodnog, biranog voća, Nutrino pirei pobrinuće se da zdrava užina bude uvek sa vama, gde god da ste, prateći vaš i ritiam vašeg deteta. Imaćete vremena za
dragocene zajedničke trenutke u prirodi, na putovanjima, letnjim avanturama, bez bojazni da ćete zanemariti brigu o zdravlju vaše porodice. Obezbedite dnevnu dozu vitamina i energije, spakovanih u Nutrino ambalažu.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top