Naslovna » Deca » Studenti » Besplatne studije u Sloveniji

Besplatne studije u Sloveniji

Studije sa 2TM: Budućnost vašeg deteta u sigurnim rukama!

Upis na fakultet je za budućeg studenta jedan od najlepših perioda u životu, ali za njegove roditelje je često jedan od najstresnijih, posebno ako njihovo dete želi da studira u inostranstvu. Zato je tu firma 2TM koja roditeljima pomaže da što lakše upišu svoje dete na neki od fakulteta ili viših škola u Sloveniji.

Firma 2TM na profesionalan i odgovoran način pomaže roditeljima budućih studenata iz Srbije i regiona da njihovo dete bez muke i stresa počne sa studijama u Republici Sloveniji.

Roditeljske brige i strepnje ne mogu se odagnati, ali uz pomoć usluga 2TM vaše dete će na najlakši mogući način upisati neki od slovenačkih fakulteta ili viših škola, ili ukoliko nije zadovoljno svojim trenutnim studijama prebaciti se u Sloveniju na neki drugi fakultet, odnosno studijski program.

2TM se bavi grubim i nažalost neizbežnim birokratskim procedurama i na taj način roditeljima štedi vreme, novac i, što je najvažnije, živce.  2TM u potpunosti komunicira sa fakultetom ili višom školom i jedina obaveza deteta tokom celog upisnog procesa je da po njegovom okončanju dođe u Sloveniju i počne sa studijama.

Treba napomenuti i da 2TM pomaže prilikom pronalaženja smeštaja u Sloveniji, da organizuje kurseve slovenačkog jezika, kao i da nudi pomoć prilikom adaptacije na život u Sloveniji uopšte.

2TM se takođe bavi i pedagoškim savetovanjem: ukoliko dete nije sigurno koji fakultet želi da upiše, odnosno na kom fakultetu ili višoj školi želite da nastavite svoje školovanje, pitajte na

Još jednom, podsećamo sve roditelje u Srbiji je da za njihovu decu studiranje u Sloveniji, besplatno, da prijemni ispiti na većini fakulteta ne postoje i da je uspeh upisa sa 2TM 100%.

Za više informacijama o uslugama 2TM pišite nam na [email protected].

Sa 2TM budućnost vašeg deteta je u sigurnim rukama!

Više informacija o studijama u Sloveniji možete pronaći na Facebook stranici 2TM ili dobiti slanjem mail-a na [email protected].

Na RoditeljSrbija detaljni podaci sa upisa na naše fakultete vidite OVDE

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top