Naslovna » Sport » Sportski Klubovi » Gimnastički centar Zvezdara

Gimnastički centar Zvezdara

Gimnastički centar ZvezdaraGimnastički klub Pobednik Zvezdara
Adresa: Milana Rakića 81
Opština: Zvezdara
Grad: Beograd
Kontakt
Mob: 065/8 555 222, 063/8 555 222
[email protected]
www.trambolina.rs

 

Ne samo za mališane različitog uzrasta, već Gimnastički centar Zvezdara treninge organizuje i za starije polaznike, koji ovom sportskom disciplinom žele da se bave rekreativno, a kako bi svoju psihofizičku formu maksimalno poboljšali.

Na adresi Milana Rakića broj 81, u sali Osnovne škole “Marija Bursać” se organizuju treninzi kako za decu, tako i za polaznike starijeg uzrasta.

Dugogodišnji profesor Ivan Lazović se na sebi svojstven način trudi da mališanima sva prethodno stečena znanja prenese, te da ih tako uvede u

magični svet gimnastike.

 

Roditelji dece, odnosno njihovi zakonski staratelji bi trebalo da znaju da postoje mnogobrojne prednosti bavljenja gimnastikom u ranom uzrastu, a primarno se odnose na poboljšanje koordinacije pokreta, te na jačanje mišića i koštano – zglobnog sistema. Baš zahvaljujući tome se i preporučuje da se gimnastikom deca već od četvrte godine bave, a posebno ukoliko imaju problem sa ravnim tabanima ili bilo kakav deformitet kičme, jer se zahvaljujući stručno vođenim treninzima sve to u relativno kratkom roku ispravlja.

Osim poboljšanja fizičke spremnosti, deca koja treniraju gimnastiku od ranijih godina u velikoj meri bivaju psihički stabilnija od vršnjaka, koji se tim ili nekim drugim sportom ne bave. A tome bi trebalo dodati i podatak da Gimnastički centar Zvezdara nastoji treninge da osmisli tako da približi ovu veštinu polaznicima, te da im omoguće da razviju i ljubav prema gimnastici.

Uz mogućnost pohađanja sportske i ritmičke gimnastike, deca koja odluče i dovoljno dugo i uporno treniraju, mogu da učestvuju i u takmičenjima, a iskusni treneri ovog gimnastičkog centra će se potruditi da ih što bolje za to pripreme.

Poznato je da se radi o takozvanom individualnom sportu, ali zbog razvijanja timskog duha mališana, Gimnastički centar Zvezdara praktikuje da treninzi budu održavani u grupi. Tako će deca naučiti bolje da komuniciraju sa svojim vršnjacima, a sve to će se pozitivno odraziti ne samo na njihovo školovanje i odnose sa drugarima, nego i uopšteno na odnose sa svim osobama sa kojima dolaze u dodir.

Trebalo bi da bude izvršena prijava i to kako u samom klubu, tako isto zainteresovani mogu putem telefona da se za treniranje prijave, a tom prilikom će dobiti vrlo precizne informacije kako o treninzima i terminima, tako i o načinima plaćanja, odnosno o opremi koju moraju doneti na trening.

Ako je vaš osnovni cilj da poboljšate kvalitet svog života, Gimnastički centar Zvezdara vam nudi pravo rešenje. Mališanima uzrasta iznad četiri godine će bavljenje ovim sportom koristiti i za jačanje fizičke snage, ali i mentalnih sposobnosti.

 

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top