Naslovna » Sport » Sportski Klubovi » Gimnastički klub Pobednik Mirijevo

Gimnastički klub Pobednik Mirijevo

 

Gimnastički klub Pobednik Mirijevo
Adresa: Šejkina 21а, VII Beogradska gimnazija
Opština: Zvezdara
Grad: Beograd
Kontakt
Mob: 065/8 555 222, 063/8 555 222
[email protected]
www.gimnastickiklub.com

 

Za sve stanovnike opštine Zvezdara u čistoj, prostranoj i maksimalno kvalitetno opremljenoj sali, koja se nalazi u Sedmoj beogradskoj gimnaziji, u Šejkinoj broj 21 se održavaju treninzi ritmičke gimnastike za polaznike različitog uzrasta.

Napominjemo da je Gimnastički klub Pobednik Mirijevo jedan od onih, koji neprekidno ulaže u kvalitet svog stručnog kadra, tako da se i tehnike treniranja unapređuju i usklađuju sa svetskim trendovima u toj oblasti.

Za decu stariju od 4 godine je idealna polazna osnova za bavljenje fizičkim aktivnostima upravo sportska gimnastika, jer utiče na njihovo držanje, ali i na poboljšanje koordinacije pokreta, kao i na savitljivost tela.

Posebno je važno napomenuti da brojni iskusni treneri, koje Gimnastički klub Pobednik Mirijevo zapošljava nastoje kod dece da razviju i timski duh, a da istovremeno pomognu svim onim mališanima, koji iz nekog razloga imaju strah od javnog nastupa da se sa time uspešno izbore.

Dete koje bude treniralo gimnastiku će pravilno i na najbolji način da se razvija i u fizičkom i u psihičkom smislu, a u zavisnosti od uzrasta polaznika će se iskusni treneri truditi da im približe taj sport kroz igru, kako kod njih ne bi stvorili revolt.

Svakako da će poboljšati i držanje tela, ali i koordinaciju pokreta, a istovremeno će vremenom naučiti i da budu odgovorni prema sebi i drugima.

A osim za mališane, Gimnastički klub Pobednik Mirijevo organizuje i treninge sportske gimnastike za rekreativce, primarno za pripadnice nežnijeg pola, s tim da mogu i muškarci da treniraju, ukoliko to žele.

Bavljenje tim sportom će svima pomoći da razviju timski duh, poboljšaju koordinaciju svojih pokreta i psihofizičko stanje organizma, a u svemu tome će im pomoći iskusni treneri ovog čuvenog kluba.

Prijava može biti izvršena ili putem telefona ili se roditelji, odnosno staratelja deteta mogu raspitati o svim detaljima direktno u klubu. Tom prilikom će dobiti i sve neophodne informacije o treninzima, odnosno o opremi koju dete treba da pripremi ili stariji polaznik, a svakako će biti informisani i o broju treninga, odnosno o terminima i načinima plaćanja.

 

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top