Mladi Izvidjaci -Mona
Naslovna » Trudnoća » Trudnoća po nedeljama » 26. nedelja trudnoće

26. nedelja trudnoće

26-nedelja-trudnoce

Zapamtite, Vaša beba jede iz Vašeg tanjira, tako da morate da nastavite da vodite računa o tome šta jedete i koliko često. Kao i do sada, morate da se hranite pravilno za svoje dobro; nizak nivo šećera u krvi može dovesti do vrtoglavice, drhtanja i osećaja umora. Mali, učestali obroci pomoći će u održavanju nivoa šećera u krvi. Kada ste van kuće, nosite sa sobom užinu, kao na primer voće ili jogurt, tako da ne ostanete usput bez hrane.

26. nedelja trudnoće

Mnoge žene se pitaju da li bi trebalo da se klone začinjene hrane za vreme trudnoće. Ako volite začinjenu hranu i dobro je podnosite, slobodno nastavite da je konzumirate. Medutim, konzumacija hrane na koju niste navikli može uzrokovati stomačne probleme, bez obzira da li ste trudni ili ne, tako da bi trebalo da nastavite sa oprezom kada se radi o avanturama u kuhinji.

Ako Vaša trudnoća nije visokog rizika, verovatno možete da radite sve do porođajnog termina. Čak i tada bi trebalo da preduzimate svakodnevne mere da biste se osećali ugodno, kao što je često podizanje Vaših stopala kako biste pospešili cirkulaciju i smanjili otoke.
Proverite da li imate broj za hitne slučajeve lekara pri ruci, ako treba da ga zovete. Razgovarajte sa ocem deteta o
mogućnosti prisustvovanja porođaju.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top