Naslovna » Sport » Sportski Klubovi » Gimnastički klub Pobednik Voždovac

Gimnastički klub Pobednik Voždovac

Gimnastički klub Pobednik Voždovac

Gimnastički klub Pobednik – Braće Jerković
Adresa: Meštrovićeva 19, (Oš Djuro Daničić)

Opština: Voždovac
Grad: Beograd
Kontakt
Mob: 065/8 555 222, 063/8 555 222
www.gimnastickiklub.com

 

Ukoliko svom detetu omogućite već od najranijeg uzrasta da otkrije prednosti, koje gimnastika na njegovo fizičko i psihičko zdravlje ima, gotovo je sigurno da ćete doneti najzdraviju moguću odluku. A upravo u tome će vam Gimnastički klub Pobednik Braće Jerković pomoći, jer treninge vode mnogi iskusni profesori, sa višegodišnjim iskustvom.

U okviru sale Osnovne škole “Đura Daničić”, u Meštrovićevoj ulici broj 19 na opštini Voždovac se redovno treninzi održavaju i to ne samo za decu različitog uzrasta, nego i za sve one koji žele gimnastikom rekreativno da se bave.

Sportska gimnastika je disciplina koja omogućuje deci da poboljšaju koordinaciju pokreta, ali i da vremenom ojačaju zglobove i kosti, kao i mišiće, te da na taj način utiču na pravilnije držanje. Obično se navodi da bavljenje ritmičkom gimnastikom poboljšava čak i njihove mentalne sposobnosti, te ih uči samodisciplini i utiče pozitivno na mnoge druge sposobnosti. Naime, deca koja se bave gimnastikom od najranijeg uzrasta su gipkija i imaju bolje kordinisane pokrete od drugih, a njihova vera u sebe sa godinama treniranja postaje jača.

Inače je u pitanju primarno individualni sport, ali Gimnastički klub Pobednik Braće Jerković nastoji da treninge održava u grupi, kako bi na taj način svakom detetu bilo omogućeno da lakše savlada sve izazove i istovremeno nauči da funkcioniše u timu. Sve to će se pozitivno odraziti i na njegove odnose sa drugarima u školi, ali i na ostale segmente života.

Zahvaljujući svom iskustvu, pomenuti treneri će na zanimljiv način omogućiti deci da gimnastiku shvate kao zabavu, a da istovremeno ozbiljno pristupe vežbanju.

Važna je informacija i to da je treniranje u ovom klubu, praktično rečeno odskočna daska za buduće bavljenje sportom. Naime, u pitanju je bazična sportska disciplina, posle koje svi zainteresovani mogu vrlo lako da se bave bilo kojim drugim sportom, ako to žele.

U profesionalno opremljenom prostoru se, osim sportske gimnastike, organizuju i treninzi za rekreativce, kako ženskog, tako isto i muškog pola. Na taj način će Gimnastički klub Pobednik Braće Jerković omogućiti zainteresovanima da poboljšaju svoje fizičke sposobnosti, a time će povećati i veru u sebe, te steći nove prijatelje.

Ukoliko želite da sebi i svom detetu omogućite još zdraviji život, treneri ovog gimnastičkog kluba će vam omogućiti to u najkraćem mogućem roku. Učinite već danas nešto korisno za sebe, te se prijavite ili direktno u klubu ili putem telefona i informišite se o tačnim terminima treninga.

 

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top