Naslovna » Aktuelno » Završni testovi i upis u srednje škole

Završni testovi i upis u srednje škole

Završni testovi i upis u srednje škole

završni testovi

Završni testovi

Sutra počinju završni testovi za učenike osmog razreda širom Srbije.  Ovim počinje upis u srednje škole.  Na našim strana vam i ove godine nudimo  sveže i pregledne informacije u vezi sa upisom u srednje škole 2022/2023.

I ovu školsku godinu delimično je obeležila epidemija COVID-19, ali ove godine je probni završni test ipak rađen u školama.

Pogledajte Kalendar upisa u srednje škole 2022/2023.

Da podsetimo: popularna “mala matura” se sastoji od tri testa:

  • Test iz srpskog/maternjeg jezika
  • Test iz matematike
  • Kombinovani test

Upis u srednje škole

Detaljne informacije o završnom ispitu i proceduri upisa u srednje škole možete naći na našoj strani Upis u srednje škole 2022/2023.

Posebne strane posvećene su Upisu u muzičke škole, umetničke škole i gimnazije za talente.

Izbor škole i obrazovnog profila

Izbor škole i obrazovnog profila su važne žvotne odluke. Mi vam nudimo naš vodič za upis u srednju školu, koji vam može pomoći.

Nudimo vam i pregled profila i broj raspoloživih mesta koja su dostupni ove godine u školama u Srbiji.  Ove informacije možete naći na stranama  Srednje škole u Srbiji.

Doneli ste odluku o željenom profilu ili profilima. Pravo je vreme da pogledate na našim stranama pregled broja bodova koji su bili dovoljni za upis u prethodne tri godine. Na stranama bodovi potrebni za upis možete naći ove podatke – za svaki profil u svakoj školi u Srbiji.

Pratite naše stranice koje se bave upisom u srednje škole. Trudićemo se da vam prenosimo najnovije informacije tokom trajanja upisa.

Spremite test iz matematike uz besplatne video lekcije…>>

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top