Naslovna » Deca » Agencije za cuvanje dece » Upis u privatne vrtiće od 01. do 14. septembra

Upis u privatne vrtiće od 01. do 14. septembra

upis-u-privatne-vrtice

Roditelji će od 1. do 14. septembra predavati zahteve za upis u privatne vrtiće

Ove godine je predato 2.803 zahteva roditelja da se izda potvrda da deca nisu primljena u gradski vrtić, što znači da ti roditelji žele dete da upišu u privatni vrtić i koriste subvenciju grada koju imaju i deca u gradskim vrtićima.

Roditelji će od 1. do 14. septembra predavati zahteve kako bi se donelo rešenje o ceni koju će plaćati, ali će i posle tog roka i u toku cele godine da podnose zahteve za upis dece u privatne vrtiće pod istim uslovima kao i u gradu, s tim što ukoliko to budu činili kasnije ili u toku godine, ta će se subvencija računati od dana podnošenja zahteva. Treba predati formular koji je zahtev za priznavanje tog prava, uz to se predaje ugovor koji su zaključili s privatnim vrtićem, potvrdu gradske ustanove da dete ne može da se upiše u gradski vrtić, fotokopiju lične karte, dokaz o državljanstvu i prebivalištu.

Privatni vrtići nemaju kriterijume kakve ima grad, oni primaju i decu roditelja koji nisu zaposleni, ili je jedan nezaposlen, a grad izdaje potvrdu da za njih nema mesta u gradskim vrtićima i ta deca takođe imaju pravo na subvenciju. Puna ekonomska cena je 27.700 dinara, grad dotira razliku od 5.540 dinara do cene vrtića.

Upis u privatne vrtiće od 01. do 14. septembra…>>

Dokumenta uz zahtev…>>

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Odgovorite

Scroll To Top